Dun geceden beri Falcao videosu izliyorum, acikcasi bu adama Atletico'dayken hayran olan birisi olarak diyebilirim ki bambaska bir futbolcuya donusmus.
Son iki sezonda + bu yarim sezon attigi gollerin tumunu izledim, o eski sirtina stoper alan, dar alanda kivrak hareketlerle ceza sahasinda eglenen Falcao kesinlikle gitmis. Guc olarak daha zayif olmasa da daha korkak hareket ediyor gibi geldi bana.
Bitiricilikte bir problem yok ama o eski cift ayakli plaseci Falcao da gitmis maalesef. Ha kafa toplarinda ciddi manada fark yaratmaya devam ediyor. Izledigim videolar sadece gol videolari oldugundan eskisi gibi geriye gelip top alip adam eksilterek oyun kuruyor mu bilmiyorum. Top saklama konusunda nasil onu da bilmiyorum.
Yalniz sanki bize gelirse stoperlerle eskisi gibi eglenebilir gibi geldi.
Alan transferi de unutuldu.
Yanlis derken?Galatasaray futbol klübü için drogba,sneijder vs vs bu tür bütün transferler yanlış idi, çok kısa dönem sınırlı başarı sonrası korkunc büyük paraları yüklenip gittiler, getirisi olmadı aynısı falcao içinde geçerlidir, GALATASARAY futbol klübünün kurtuluşu ucuza bilgili scout transferi ile futbol klübüne katkı ve satışdan kazanc dışındaki bütün seçenekler klübün yok edilmesine hizmettir...
Yanlis derken?
Bu adamlar sampiyon yapti bizi clde ceyrek finale tasidilar bizi
Aldiklarini kat kat geri kazandirdilar...
Galatasaray futbol klübü için drogba,sneijder vs vs bu tür bütün transferler yanlış idi, çok kısa dönem sınırlı başarı sonrası korkunc büyük paraları yüklenip gittiler, getirisi olmadı aynısı falcao içinde geçerlidir, GALATASARAY futbol klübünün kurtuluşu ucuza bilgili scout transferi ile futbol klübüne katkı ve satışdan kazanc dışındaki bütün seçenekler klübün yok edilmesine hizmettir...
FIFACIMIZDA OYNAYLADIYSAUlan Falcao gelirse gerçekten kafayı yerim var ya. Adam hem muazzam şekilde hedef forvet rolünü üstleniyor top alıyor takımı ileri taşıyor sırtı dönük oynayabiliyor, hem de inanılmaz bir golcü ayak içi plase ayak üstü, aşırtma vole&rövaşata kafa ne ararsan adamda muazzam şekilde var. Bilmiyorum belki de Atletico dönemlerinden gelen bir hayranlığım sebebiyle abartıyorum ama Falcao 'nun o zirve yaptığı dönemlerde benim gözümde Lewandowski veya Suárez 'den çok daha aşağı değildi bu adam ...
Yanlisin varkazandırmadılar,veridklerinden fazlasını alıp gittiler ,bu başarıları scout transferleri ile yapamıyorsan o zaman ya kapıya kilit vuracaksın (geldiğimiz mali durum) yada işi bilene görevi devredip gitmekdir,lakin Galatasarayda böyle gelenek yok,hersek çukkasına bakar iki üç yıldız eskisi ile taraftarın gazıda alınır ama yanlış hesap bağdaddan döner derlerya riva gider,florya gider çıplak vatandaş gibi ortada donsuz kalıverirsin bu kafa ile...
Katılmıyorum... kurtuluş bu değil.Galatasaray futbol klübü için drogba,sneijder vs vs bu tür bütün transferler yanlış idi, çok kısa dönem sınırlı başarı sonrası korkunc büyük paraları yüklenip gittiler, getirisi olmadı aynısı falcao içinde geçerlidir, GALATASARAY futbol klübünün kurtuluşu ucuza bilgili scout transferi ile futbol klübüne katkı ve satışdan kazanc dışındaki bütün seçenekler klübün yok edilmesine hizmettir...
İşte ben onu diyorum o çekingenliği sakatlık yaşadığı için olur oyuncularda
Ama önemli olan gol atması
Vagner lov dembaba gibi adamlar burda iş yapıyorsa bu da yapmalı