GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 349

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
349/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray futbol klübü için drogba,sneijder vs vs bu tür bütün transferler yanlış idi, çok kısa dönem sınırlı başarı sonrası korkunc büyük paraları yüklenip gittiler, getirisi olmadı aynısı falcao içinde geçerlidir, GALATASARAY futbol klübünün kurtuluşu ucuza bilgili scout transferi ile futbol klübüne katkı ve satışdan kazanc dışındaki bütün seçenekler klübün yok edilmesine hizmettir...

Yani ben Demba Ba + Alan ikilisinin gelmesindense tek başına Falcao 'nun gelmesini tercih ederim

Alan için 3.5 mil. € maaş & iyi bir imza parası ve menajerinin ekstra beklentileri konuşuluyordu çok yüklü bir maliyet bu tutup tutmayacağını bilmediğimiz bir adam için bu maliyete girilir mi ? ki + olarak bir de Demba Ba 'nın maliyeti olacak, bence girilmez çünkü adam hakkında hiçbir fikrim yok tutup Avusturya liginde Alan 'ı izlemedim çoğumuz da izlememiştir ee deli gibi çin liginden maçları da takip etmiyoruz yani sadece videolardan / maç özetlerinden filan gördüğümüz kadarıyla biliyoruz adamı

Ha şeyi kabul ederim Falcao 'nun maliyeti çok yüksek onun yerine maliyeti ucuz ne vereceği belli uzun dönemde çalışabileceğimiz bir forvet gelsin demenizi anlarım da Alan 'nın ne kadar katkı vereceği belli değil üstelik ne maliyeti ucuz ne de genç

Yani Falcao transferi benim gözümde Alan transferinin biraz daha maliyetli ama muazzam bir forvet olan versiyonu. Hani Falcao tutmasa bile sırf satacağı forma & stada çekeceği seyirci & oluşturacağı atmosfer ile bile o maliyeti bir şekilde kulübe geri döndürür ama Alan geldi giye kaç kişi gidip forma alır, stada akın eder ki ?

Dun geceden beri Falcao videosu izliyorum, acikcasi bu adama Atletico'dayken hayran olan birisi olarak diyebilirim ki bambaska bir futbolcuya donusmus.

Son iki sezonda + bu yarim sezon attigi gollerin tumunu izledim, o eski sirtina stoper alan, dar alanda kivrak hareketlerle ceza sahasinda eglenen Falcao kesinlikle gitmis. Guc olarak daha zayif olmasa da daha korkak hareket ediyor gibi geldi bana.

Bitiricilikte bir problem yok ama o eski cift ayakli plaseci Falcao da gitmis maalesef. Ha kafa toplarinda ciddi manada fark yaratmaya devam ediyor. Izledigim videolar sadece gol videolari oldugundan eskisi gibi geriye gelip top alip adam eksilterek oyun kuruyor mu bilmiyorum. Top saklama konusunda nasil onu da bilmiyorum.

Yalniz sanki bize gelirse stoperlerle eskisi gibi eglenebilir gibi geldi.

İşte ben onu diyorum o çekingenliği sakatlık yaşadığı için olur oyuncularda
Ama önemli olan gol atması
Vagner lov dembaba gibi adamlar burda iş yapıyorsa bu da yapmalı

Galatasaray futbol klübü için drogba,sneijder vs vs bu tür bütün transferler yanlış idi, çok kısa dönem sınırlı başarı sonrası korkunc büyük paraları yüklenip gittiler, getirisi olmadı aynısı falcao içinde geçerlidir, GALATASARAY futbol klübünün kurtuluşu ucuza bilgili scout transferi ile futbol klübüne katkı ve satışdan kazanc dışındaki bütün seçenekler klübün yok edilmesine hizmettir...
Yanlis derken?
Bu adamlar sampiyon yapti bizi clde ceyrek finale tasidilar bizi
Aldiklarini kat kat geri kazandirdilar...

Şu yaşıma geldim.
Böyle transfer sezonu görmedim.. Ozan gitti Falcoa geldi . Serdar gidiyor vs. yaz transfer sezonundan daha plansız programsız , FM oynayan çocuklar gibiyiz. Hiç yakışmıyor böyle bir klübe.

Ulan Falcao gelirse gerçekten kafayı yerim var ya. Adam hem muazzam şekilde hedef forvet rolünü üstleniyor top alıyor takımı ileri taşıyor sırtı dönük oynayabiliyor, hem de inanılmaz bir golcü ayak içi plase ayak üstü, aşırtma vole&rövaşata kafa ne ararsan adamda muazzam şekilde var. Bilmiyorum belki de Atletico dönemlerinden gelen bir hayranlığım sebebiyle abartıyorum ama Falcao 'nun o zirve yaptığı dönemlerde benim gözümde Lewandowski veya Suárez 'den çok daha aşağı değildi bu adam ...

Yanlis derken?
Bu adamlar sampiyon yapti bizi clde ceyrek finale tasidilar bizi
Aldiklarini kat kat geri kazandirdilar...

kazandırmadılar,veridklerinden fazlasını alıp gittiler ,bu başarıları scout transferleri ile yapamıyorsan o zaman ya kapıya kilit vuracaksın (geldiğimiz mali durum) yada işi bilene görevi devredip gitmekdir,lakin Galatasarayda böyle gelenek yok,hersek çukkasına bakar iki üç yıldız eskisi ile taraftarın gazıda alınır ama yanlış hesap bağdaddan döner derlerya riva gider,florya gider çıplak vatandaş gibi ortada donsuz kalıverirsin bu kafa ile...

Gheorghe Hagi transferini nasil degerlendiriyorsun

Ulan Falcao gelirse gerçekten kafayı yerim var ya. Adam hem muazzam şekilde hedef forvet rolünü üstleniyor top alıyor takımı ileri taşıyor sırtı dönük oynayabiliyor, hem de inanılmaz bir golcü ayak içi plase ayak üstü, aşırtma vole&rövaşata kafa ne ararsan adamda muazzam şekilde var. Bilmiyorum belki de Atletico dönemlerinden gelen bir hayranlığım sebebiyle abartıyorum ama Falcao 'nun o zirve yaptığı dönemlerde benim gözümde Lewandowski veya Suárez 'den çok daha aşağı değildi bu adam ...
FIFACIMIZDA OYNAYLADIYSA

kazandırmadılar,veridklerinden fazlasını alıp gittiler ,bu başarıları scout transferleri ile yapamıyorsan o zaman ya kapıya kilit vuracaksın (geldiğimiz mali durum) yada işi bilene görevi devredip gitmekdir,lakin Galatasarayda böyle gelenek yok,hersek çukkasına bakar iki üç yıldız eskisi ile taraftarın gazıda alınır ama yanlış hesap bağdaddan döner derlerya riva gider,florya gider çıplak vatandaş gibi ortada donsuz kalıverirsin bu kafa ile...
Yanlisin var
Aldiklarini ve daha fazlasini kesinikle kazandirdilar
Bir sampiyonluk zaten clye birlikte 60-70 milyon euro ediyor...
Hem böyle adamlar lazim hemde dedigin gibi scout transferleri
Bu sayede hem basarili olursun hemde oyuncu satarsin...

Katılmıyorum... kurtuluş bu değil.

Hatta kulübün her yönünden bitmesine reçete yazmışsın. Hem mali hemde sportif anlamda ölüme sürükleyen bir yol seninkisi iyi niyetle yaklaşılmış olsa da.

İşte ben onu diyorum o çekingenliği sakatlık yaşadığı için olur oyuncularda
Ama önemli olan gol atması
Vagner lov dembaba gibi adamlar burda iş yapıyorsa bu da yapmalı

Bence kesinlikle is yapacaktir, benim aklima direkt Mario Gomez geldi mesela.

Zaten herkesin dilinde bir van Persie'dir konusuluyor ama o adam 1) Zaten her zaman ruhsuz hatta haindi, 2) Fenerbahce gibi futbolcu oguten bir camiaya geldi.

Falcao Simeone'nin eski ogrencisidir. Tam bir hirs abidesidir. Bizim ruhsuzlara da iyi gelecektir. Ayrica Kolombiya'da hala cok sevilen ve takip edilen bir herif, global olarak da Galatasaray'in marka degerini yuceltecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt