GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 360

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
360/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yemin ediyorum aklınızı yitirmiş olmalısınız. Yıllar sonra taş gibi stoper hattı kurmuşuz ne halt etmeye gönderiyorsunuz. Hadi hocanın kararı anladık. Fesh etmek ne demek gerizekalı beyinsizler. Süper lig ekiplerinden birine giderse kan çıkar.

Allah benim belamı versin ki, iyi niyetimin suistimal edilip çoluk çocuğa maskara oluyorum. Bundan sonra bilgi paylaşırsam namert oğlu namerdim. Özellikle @Nuri Aslantas denilen bu şahsiyet benim reklam peşinde koştuğumu iddia ediyor. Reklam yapacak olsam burada neden yazayım. Falcao ismi mi verdim. ? Bir tanesi desin ki isim verdin. Herkes diğer güzel kardeşler gibi ciğerli olmuyor. Bazılarının ciğeri peş para etmiyor maalesef yapacak bir şey yok. Değerli arkadaşlarım kardeşlerim bundan sonra GSCimbom'da bilgi paylaşmayacağım. @Nuri Aslantas reklam konusunda über bir fikir verdi. Burada paylaşacağıma Twitter yada İnstagram gibi yerlerde paylaşır en azından üç beş kuruş kazanırız. Über şahsiyet sahibi Nuri kardeşimiz herkesi kendisi gibi zannediyor. 42 yaşında adamım. Reklam peşinde koşacak neyim var. ? Unumu elemiş eleğimi asmışım. Git saçma sapan işler peşinde koşacağına hayatını idame ettir. Bir daha da tanımadıklarının arkasından ipe sapa gelmez mesajlar atıp milleti galeyana getirme. Sana bir ağabey tavsiyesi herkes hayatta reklam peşinde koşmuyor. Büyüklerine laf etmeden önce gel bir sor nedir necidir diye. Tamam mı Anlaşıldı mı. ?

DFaxb-sXUAEBiCh.jpg

Gida zehirlenmesi yasayan adam 2!3 gun kendine gelemez. Serum filan yemeden de cabucak iyilesemez. Onceden biletini aldiysan ucaga binecek kadar iyiysen macta da oynayacaksin arkadas. Mactan 12 saat snra story atmayacaksin. Yol zaten 10 saat suruyor. Maca cikmayip bavulunu alip havaalanina gitmis adam acikca.

Ya yemin ediyorum aklınızı yitirmiş olmalısınız. Yıllar sonra taş gibi stoper hattı kurmuşuz ne halt etmeye gönderiyorsunuz. Hadi hocanın kararı anladık. Fesh etmek ne demek gerizekalı beyinsizler. Süper lig ekiplerinden birine giderse kan çıkar.

Tas gibi stoper hatti kim ya. Biz mi izlemiyoruz maclari? Ozan serdar mi maicon serdar mi tas

Allah benim belamı versin ki, iyi niyetimin suistimal edilip çoluk çocuğa maskara oluyorum. Bundan sonra bilgi paylaşırsam namert oğlu namerdim. Özellikle @Nuri Aslantas denilen bu şahsiyet benim reklam peşinde koştuğumu iddia ediyor. Reklam yapacak olsam burada neden yazayım. Falcao ismi mi verdim. ? Bir tanesi desin ki isim verdin. Herkes diğer güzel kardeşler gibi ciğerli olmuyor. Bazılarının ciğeri peş para etmiyor maalesef yapacak bir şey yok. Değerli arkadaşlarım kardeşlerim bundan sonra GSCimbom'da bilgi paylaşmayacağım. @Nuri Aslantas reklam konusunda über bir fikir verdi. Burada paylaşacağıma Twitter yada İnstagram gibi yerlerde paylaşır en azından üç beş kuruş kazanırız. Über şahsiyet sahibi Nuri kardeşimiz herkesi kendisi gibi zannediyor. 42 yaşında adamım. Reklam peşinde koşacak neyim var. ? Unumu elemiş eleğimi asmışım. Git saçma sapan işler peşinde koşacağına hayatını idame ettir. Bir daha da tanımadıklarının arkasından ipe sapa gelmez mesajlar atıp milleti galeyana getirme. Sana bir ağabey tavsiyesi herkes hayatta reklam peşinde koşmuyor. Büyüklerine laf etmeden önce gel bir sor nedir necidir diye. Tamam mı Anlaşıldı mı. ?

Abi bizlere yazik degil mi

Hocam yapma madem burda paylaşmazsın twitter da görmek isterim sizi. Burda çok fazla troll var laf anlamazlar. Bir gereksiz için bilgiden mahrum bırakma bizi zaten basın iyice üstümüze geliyor. Doğru bilgiye muhtacız bu zamanlarda.

Emre Kaplan: "Serdar en son ağrılarım var diyerek maça çıkmamıştı. Sezonun ilk yarısında bu toplamda üç kez yaşanınca Fatih Terim de Serdar'ın gerekli özveriyi göstermediğini düşünerek yollanmasına karar verdi."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
serdar gönderilebilir ama bedava gönderilmesi salaklık olur. en azından takasta falan kullanılmalı

Basaksehir yada Fenere gider Serdar

Fenerin 11,9M butcesi var ve stoper lazim, Basaksehirinde butcesi var ve onlarada lazim. Besiktasin henuz nakit 5M yok.

5M bonservisle.

Ya gözünüzü seveyim serdar giderse mahvoluruz. Ne yapacak bu adamlar serdar-ozan varken bile üst düzey stoper ihtiyacımız vardı. Bakın aynı gomis olayına dönüyor. Ne haltlar dönüyor açıklayın artık Allah aşkına yeter.

Serdar anca 5m+ bir teklife satilirsa yonetim dogru yapmis derim, bu parayi da sadece avrupa'dan bir takim verir. Yok sozlesmesi fesh edilirse buyuk hata yapmis olurlar, gecen sezonun en istikrarli oyuncularindan biriyidi Serdar, hoca muhtemelen guvenebilecegi oyuncular ile ilerlemek istiyor ama sattigin kadar alabilirsin cezasi varken, Ozan ve Maicon takimdan ayrilacak iddialari da varken Serdar'i yollamak hata olur. Cagirirsin bire bir gorusme gerceklestirirsin, ligin ikinci yarisinda aynisini yaparsa sezon sonu yollarsin, teklif yoksa su an yollamak hata.

merak etme herif kafadan sakat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt