Taner Selman
Büyük Kaptan
Serdar Aziz'e İtalya'dan, Rusya'dan ve Suudi Arabistan'dan ilgi var. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam gibi konuş lanZımbarator fanı muhabirler şimdiden Serdarı karalamaya başladılar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yener ince ishal durumu da var demişti açıklamasında.gıda zehirlenmesi ve ishal olan adam aynı gün o yolculuğa asla çıkamazGida zehirlenmesi yasayan adam 2!3 gun kendine gelemez. Serum filan yemeden de cabucak iyilesemez. Onceden biletini aldiysan ucaga binecek kadar iyiysen macta da oynayacaksin arkadas. Mactan 12 saat snra story atmayacaksin. Yol zaten 10 saat suruyor. Maca cikmayip bavulunu alip havaalanina gitmis adam acikca.
Allah benim belamı versin ki, iyi niyetimin suistimal edilip çoluk çocuğa maskara oluyorum. Bundan sonra bilgi paylaşırsam namert oğlu namerdim. Özellikle @Nuri Aslantas denilen bu şahsiyet benim reklam peşinde koştuğumu iddia ediyor. Reklam yapacak olsam burada neden yazayım. Falcao ismi mi verdim. ? Bir tanesi desin ki isim verdin. Herkes diğer güzel kardeşler gibi ciğerli olmuyor. Bazılarının ciğeri peş para etmiyor maalesef yapacak bir şey yok. Değerli arkadaşlarım kardeşlerim bundan sonra GSCimbom'da bilgi paylaşmayacağım. @Nuri Aslantas reklam konusunda über bir fikir verdi. Burada paylaşacağıma Twitter yada İnstagram gibi yerlerde paylaşır en azından üç beş kuruş kazanırız. Über şahsiyet sahibi Nuri kardeşimiz herkesi kendisi gibi zannediyor. 42 yaşında adamım. Reklam peşinde koşacak neyim var. ? Unumu elemiş eleğimi asmışım. Git saçma sapan işler peşinde koşacağına hayatını idame ettir. Bir daha da tanımadıklarının arkasından ipe sapa gelmez mesajlar atıp milleti galeyana getirme. Sana bir ağabey tavsiyesi herkes hayatta reklam peşinde koşmuyor. Büyüklerine laf etmeden önce gel bir sor nedir necidir diye. Tamam mı Anlaşıldı mı. ?
Monaco nun Belhanda ya ilgisi var. Adamlar küme düşme hattında belki de seneye Ligue 2 de olacaklar.
Belhanda Falcao takası olabilir mi ? Falcao zaten Monaco da kalmak istemiyordur Monaco nun durumundan dolayı.
![]()