GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 364

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
364/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Aziz in rahatsızım deyip tatile gitmesi herşeyi özetliyor.

Adam zaten 10 maçta anca oynamış. Bize faydası olmaz gönderilmesi doğru ama fesih yanlış olur.

Bu Falcao olayi Ibrahimovic, Modeste ve Asamoah olaylarina benzemesin yine.
1546004089273.webp

3-4 hafta süresi var yönetimin ya bizi dahada batırırlar yada iyi bir operasyonla takım güçlenir uzun bir zaman değil inşallah batırmazlar yoksa sezonu zor tamamlarlar hocada dahil tabi..

Arkadaşlar neden bu serdar azize karşı bir düşmanlık var? Bu adam değil miydi geçen sene kendini feda eden? Ya daha yaptıkları için 1 sene bile dolmadı. Vefasızlık yapıyorsunuz çok kolay oyuncu siliyorsunuz. Eğer maicon kalıp serdar gidecekse ben bunu akıl tutulması olarak adlandırırım bu hamleyi kim yaparsa yapsın. Şampiyon olabilmek için defansında çok iyi olmak zorunda ama biz napıyoruz? ..

la şerafettin bi moku da beğen. alan dediğin adam bu ligin ırzına geçecek sen de öyle ağzın açık bakacaksın.bekle gör

kedim yüce şero adına iddiaya girerimki , bu mesaj burda dursun... bu mesajı ibreti alem için Alan gelirse yeniden yayınlayacağım.. madara olursam itiraf edeceğim lakin sizin alanınızdan bir cacık olmaz hem terimin - yönetimin hangi transferinden hayır olurki... paraları cukkalar sonra üste para verip şutlamaya çalışırız... ama şöyle olursa selçuğun sözleşmesi uzatılırsa selçuk-alan-terim üçlüsü çoook canlar yakar..

amma agladiniz serdar aziz serdar aziz diye.. adam 1 mac var 10 mac yok.. durmadan ahmetle maiconla oynuyoruz.. bize devamliligi olan, pozisyon bilgisi yuksek bi stoper lazim. birakin artik serdar azizi.. 5e okutabilirsek yonetim iyi bi is cikarmis olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt