GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 365

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
365/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kedim yüce şero adına iddiaya girerimki , bu mesaj burda dursun... bu mesajı ibreti alem için Alan gelirse yeniden yayınlayacağım.. madara olursam itiraf edeceğim lakin sizin alanınızdan bir cacık olmaz hem terimin - yönetimin hangi transferinden hayır olurki... paraları cukkalar sonra üste para verip şutlamaya çalışırız... ama şöyle olursa selçuğun sözleşmesi uzatılırsa selçuk-alan-terim üçlüsü çoook canlar yakar..
şero şahit olsun ki şerrolara geleceksin ;D

Gomis olayında da gönderildi yeri dolmadı. 2 oyuncuyu da taraftarın önüne attınız. Bu konuda hocanın payı varsa o da en az yönetim kadar suçludur gözümde. Yazıklar olsun. Şu takımdan ilk gönderilecek adam mı serdar aziz?

Delinin biri kuyuya bir taş attı. Kırk akıllı çıkaramıyor. TRT Spor etkileşim almak için elinde ne haber varsa servis etti sanırım. Nasıl olsa sazan gibi atlıyoruz her habere. Sakin kalıp gelecek resmi açıklamayı beklemekte fayda var. Oyuncunun, eşinin sosyal medya hesaplarına saldırmak hele tam lümpenlik.

terim ve yönetim vurdukca ses çıkarıyor ,serdar-ozan gidiyor .. moruk golcü geliyor ,maicon baş stoper,selçuk-fernando orta sahada maestro ,büyük solbek ömer bayram ,büyük sağbek göbekli mariano paşa.. breh breh... moruk golcüyü sabırsızlıkla bekliyorum ........

Yahu geçen sezonu unutuyorsunuz bu adam adabeyoru sırtında gezdirdi. Sadece o da değil tüm forvetlere kafa topunda sertlikte üstünlük sağladı. Kimi alacaksın kardeşim serdar yerine? Yabancı sınırı denen illet gündemde zaten. Aldık başımıza belayı hayırlı olsun. Hocanın bir bildiği vardır diyorduk ama o söz bu yönetim için geçerli değil. Çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri çabuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt