GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 367

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
367/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan kesinlikle bırakılmaz serdarın gönderilmesi bile bunun kanıtı. ozan eninde sonunda ikna edilip imza attırılır.
Umarım dediğin gibi ancak çocuğu taraftarın önüne attılar. Aynı özverili performansı alabilir miyiz bilemiyorum. Çok büyük hatalar yapıyor ya aklım almıyor. Yaz döneminden hiç mi ders çıkarılmadı

Umarım dediğin gibi ancak çocuğu taraftarın önüne attılar. Aynı özverili performansı alabilir miyiz bilemiyorum. Çok büyük hatalar yapıyor ya aklım almıyor. Yaz döneminden hiç mi ders çıkarılmadı
eğer cidden böyle bişey olduysa taraftarın önüne atılması normal.çünkü bu yaptığı resmen vefasızlık.eğer gerçekten anlaşmayı yokuşa sürüyorsa

şero senden n.k.f.v.a.s ve bunun tinerci versiyonunu istiyoruz.çünkü şu halinle forumu trollemeye çalışan bi kuş olduğun çok belli oluyor

hiç acımam tinerci karakargalara ve ezik fenerbahcelilere, bana kuş diyen kuşdur .. ben Türkiyenin en şerefli,en büyük takımı Galatasaray taraftarıyıyım ,size ispat yükümlülüğümde yok .. yaşa büyük GALATASARAY kahrolsun GALATASARAY düşmanları kahrolsun bu büyük klübün zararına çalışanlar..

hiç acımam tinerci karakargalara ve ezik fenerbahcelilere, bana kuş diyen kuşdur .. ben Türkiyenin en şerefli,en büyük takımı Galatasaray taraftarıyıyım ,size ispat yükümlülüğümde yok .. yaşa büyük GALATASARAY kahrolsun GALATASARAY düşmanları kahrolsun bu büyük klübün zararına çalışanlar..
gerçek bi galatasaraylı alisamiyen ve metin oktaydan sonra en büyük efsanemiz olan fatih terime böyle şeyler der mi şero. yapma etme elini kedi şeronun vicadına koy da söyle :)

gerçek bi galatasaraylı alisamiyen ve metin oktaydan sonra en büyük efsanemiz olan fatih terime böyle şeyler der mi şero. yapma etme elini kedi şeronun vicadına koy da söyle :)

Terim Galatasaraya büyük hizmetleri olan büyük bir Galatasaray efsanesidir lakin terimin artık Galatasarayın geleceğinde yeri yokdur ,kaldığı müddetce Galatasaraya büyük darbeler indirmektedir..

Yönetim, Süper Lig kulüplerinden de teklif olması halinde Serdar'ın transferinin gerçekleşebileceğini menajerine iletti. Süper Lig ekipleriyle görüşmeler başlandı. Galatasaray bu olası transferden en az 5 M € bonservis bedeli bekliyor. (BIP Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt