GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 369

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
512,2K
Sayfa
369/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon Tolga bu yıl eren Serdar hem sakatlık problemi olan adamlar

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ben yine diyorum Ozan garantisi alınmadan böyle bir riske girmezler herhalde . Sözleşme uzatılıp Serdar yerine Ozan olacaktır diye umuyorum . Yeni yabancı , Ozan , Donk ve Ahmet yapacaklar ve maicon ile Serdar parasıyla da forvet alırlar . Ha şu da var yarın Mariano , Fernando giderse de şaşırmam çünkü Hoca bunu kaç kere ima etti gidecekler var diye . Bence Serdar kararı yanlış ama bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acaba alternatifleri neydi de onlar alındı.Ki her hoca transferde hata yapar ve eleştirilir. Sana kalırsa Mourinho Tuchel falanda çapsız

transferleri kendi yaptırdı almaguer alınırken Galatasaraya PEPE önerildi evet PEPE .. pepe o zaman portekiz maritimo takımında oynuyordu ,1 milyon dolar bonservisi vardı ,yok dendi çaycı meksikaya gidip almagueri çok beğenmiş ,o alındı... ali lukunku transferini yazdırmayın sadece cavcavın açıklamalarını bulup okuyun..

Ben yine diyorum Ozan garantisi alınmadan böyle bir riske girmezler herhalde . Sözleşme uzatılıp Serdar yerine Ozan olacaktır diye umuyorum . Yeni yabancı , Ozan , Donk ve Ahmet yapacaklar ve maicon ile Serdar parasıyla da forvet alırlar . Ha şu da var yarın Mariano , Fernando giderse de şaşırmam çünkü Hoca bunu kaç kere ima etti gidecekler var diye . Bence Serdar kararı yanlış ama bakalım

2 tane stoper alırlar serdar gidince

Serdar iyi oyuncu iyi stoper bence beyler kesinlikle iyi stoper hocanın verdiği karar çok ağır bu dönemde yerli oyuncu çok önemli

Şuan en iyi senaryo , serdarı 5-6ya satıp , Ozana sözleşme imzalatabilmemiz.

transferleri kendi yaptırdı almaguer alınırken Galatasaraya PEPE önerildi evet PEPE .. pepe o zaman portekiz maritimo takımında oynuyordu ,1 milyon dolar bonservisi vardı ,yok dendi çaycı meksikaya gidip almagueri çok beğenmiş ,o alındı... ali lukunku transferini yazdırmayın bana büyük rezalet var o transferde....
Ya gözünü seveyim menajeri sen misin Pepe'nin. Diyelimki öyle oldu aldırdı. Bu mu hakaret gerekçen. Ulan 2 sene önce adı bizimle geçerken sövmediğimiz yönetici kalmadı Chupo Motingi istiyorduk diye. Ama tuchel çapsız. Gitti 90 küsür milyon transfer ücreti ödetti Lukaku için Mourinho yada defansa Bailly ve Lindelof için 70 milyon euro ödetti çapsız oluyor dimi ama. Transferlerinden memnun olmazsın ayrı konu ama hakaret etmememlisin.Senin bir değerin o.

Bu adama operasyon çektiler. Hakem hatalarıyla başını yaktılar. Terim-yönetim de buna dahil oldu. Devrim böyle olmaz zaten devrim geçen sene yapıldı serdarı tutmalıydık çok büyük hata yaptık çok.

Yabancı kontenjanını ne yapacaksın ? 2 forvet ve maicon gidince 1 tane stoper . Türk alamayacağına göre ...

daha çok değişim olacak. fatih terim o lafları boşuna söylemedi. doğrusu da bu bi galibiyetle kandıramaz bu futbolcu grubu bizi. ligin ilk yarısı döküldüler resmen. büyük bi değişim şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri