Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
Yuhlanmak ile hakaret ayrı şeyler bence hocam
hakaret göremedim ben hocam arkadaşın ft ile ilgili yazdıklarında
Yuhlanmak ile hakaret ayrı şeyler bence hocam
Onun çapı almaguere yetiyordu tarzında birşeyler dedi. Övgü olduğunu düşünmüyorsun herhalde hocamhakaret göremedim ben hocam arkadaşın ft ile ilgili yazdıklarında
abi hakaret değil bu eleştiri de mi yapılmasın. ben de aynı şeyleri düşünüyorum hocalığına laf etmem ama futbolcudan asla anlamayan biri benim düşüncem bunu söylememde ne gibi bi sakınca varOnun çapı almaguere yetiyordu tarzında birşeyler dedi. Övgü olduğunu düşünmüyorsun herhalde hocam
Terim'in anasına filan sovmediyse birden neden serdardan nefret Edip gönderme kararı aldı hoca efendi
Hocam adam açıkça çapsız diyor. Yapma gözünü seveyimabi hakaret değil bu eleştiri de mi yapılmasın. ben de aynı şeyleri düşünüyorum hocalığına laf etmem ama futbolcudan asla anlamayan biri benim düşüncem bunu söylememde ne gibi bi sakınca var
Onun çapı almaguere yetiyordu tarzında birşeyler dedi. Övgü olduğunu düşünmüyorsun herhalde hocam
Bıkmış. Terim serdar ile erenin bu olaylarindan bikmistir.
Böyle iş derken ?Serdar ne yaptı yaninaffedilmeyecsk ne hatası oldu bilen yokBunu sezon içinde Eren'de yapmıştı , geçen senede Tolga. Hepsinde de hoca gazeteye haber uçurttu , taraftarın önüne attı (ki yaptığı bence doğru)
Hoca sevmiyor böyle işleri.
transfer edilcek oyuncuları seçtirmeyeceksin terim'e benim düşüncem bu. aysal gibi alıp bunlarla oynayacaksın diye koymak lazım önüne. ben savunmak için yazmıyorum boşuna gerilmesin ortam diye söylüyorum yanlış anlamayınHocam adam açıkça çapsız diyor. Yapma gözünü seveyim
Acaba alternatifleri neydi de onlar alındı.Ki her hoca transferde hata yapar ve eleştirilir. Sana kalırsa Mourinho Tuchel falanda çapsızalmagueri benmi aldırdım ali lukunkuyu benmi aldırdım.. geçin bunları ..
+ Tolga Ciğerci de bu yüzden gitti.
Böyle iş derken ?Serdar ne yaptı yaninaffedilmeyecsk ne hatası oldu bilen yok
Doğrudur katılırım bazı noktalarda bu yoruma. Ama üslup önemlitransfer edilcek oyuncuları seçtirmeyeceksin terim'e benim düşüncem bu. aysal gibi alıp bunlarla oynayacaksın diye koymak lazım önüne. ben savunmak için yazmıyorum boşuna gerilmesin ortam diye söylüyorum yanlış anlamayın