GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 368

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
512,2K
Sayfa
368/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda yerli oyuncu az iken elimizde geleceğin kaptanı dediğimiz Serdar ve seneler sonra altyapıdan çok iyi oyuncu çıkardık derken Ozan giderse hiç iyi olmaz iyi parada alamayacaz hiç iyi olmadı bu gelişmeler takviye beklerken 2 oyuncu hemde kaliteli türk giderse

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar’ın gideceği kesinleştikten sonra sezon sonuna kadar Ozan’ın gönderilmesi intihar olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim'in anasına filan sovmediyse birden neden serdardan nefret Edip gönderme kararı aldı hoca efendi

Onun çapı almaguere yetiyordu tarzında birşeyler dedi. Övgü olduğunu düşünmüyorsun herhalde hocam
abi hakaret değil bu eleştiri de mi yapılmasın. ben de aynı şeyleri düşünüyorum hocalığına laf etmem ama futbolcudan asla anlamayan biri benim düşüncem bunu söylememde ne gibi bi sakınca var

Bence Ozan ile kesinlikle sözleşme uzatacak ki böyle bir Serdar manyaklığı yapıyoruz . Ulan herkes aklıma gelirdi de Serdar gelmezdi .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim'in anasına filan sovmediyse birden neden serdardan nefret Edip gönderme kararı aldı hoca efendi

Bunu sezon içinde Eren'de yapmıştı , geçen senede Tolga. Hepsinde de hoca gazeteye haber uçurttu , taraftarın önüne attı (ki yaptığı bence doğru)

Hoca sevmiyor böyle işleri.

Ozan icin de biri 7,5 milyonu ödedi ve gelecek hafta kapacaksa, sampiyonlugu unutabiliriz

Bıkmış. Terim serdar ile erenin bu olaylarindan bikmistir.

Bunu sezon içinde Eren'de yapmıştı , geçen senede Tolga. Hepsinde de hoca gazeteye haber uçurttu , taraftarın önüne attı (ki yaptığı bence doğru)

Hoca sevmiyor böyle işleri.
Böyle iş derken ?Serdar ne yaptı yaninaffedilmeyecsk ne hatası oldu bilen yok

Hocam adam açıkça çapsız diyor. Yapma gözünü seveyim
transfer edilcek oyuncuları seçtirmeyeceksin terim'e benim düşüncem bu. aysal gibi alıp bunlarla oynayacaksın diye koymak lazım önüne. ben savunmak için yazmıyorum boşuna gerilmesin ortam diye söylüyorum yanlış anlamayın

Böyle iş derken ?Serdar ne yaptı yaninaffedilmeyecsk ne hatası oldu bilen yok

Hocam beyaz mavi yakalı değiller ki , uçak biletlerinin yanması aman aman koymaz dünyanın parasını alıyorlar. Öyle midem bulandı diye maça çıkmayıp , uzun uçak yolculuğu yaparsan tepki gösterildiğinde de nolduki yeaaaaaaa diyemezsin. Ama gönderilmek ağır bir sonuç tabi

transfer edilcek oyuncuları seçtirmeyeceksin terim'e benim düşüncem bu. aysal gibi alıp bunlarla oynayacaksın diye koymak lazım önüne. ben savunmak için yazmıyorum boşuna gerilmesin ortam diye söylüyorum yanlış anlamayın
Doğrudur katılırım bazı noktalarda bu yoruma. Ama üslup önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri