Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya gözünü seveyim menajeri sen misin Pepe'nin. Diyelimki öyle oldu aldırdı. Bu mu hakaret gerekçen. Ulan 2 sene önce adı bizimle geçerken sövmediğimiz yönetici kalmadı Chupo Motingi istiyorduk diye. Ama tuchel çapsız. Gitti 90 küsür milyon transfer ücreti ödetti Lukaku için Mourinho yada defansa Bailly ve Lindelof için 70 milyon euro ödetti çapsız oluyor dimi ama. Transferlerinden memnun olmazsın ayrı konu ama hakaret etmememlisin.Senin bir değerin o.

kardeşim yaşın küçük senin menejeri falan değilim,yaşı yetene sor sen hele ali lukunku transferini sor .. capı bu kadar dedim çapsız demedim...

falcao ve alan alındıktan sonra 2 tane sağlam stoper alınırsa taş gibi takım olur.

Ya bu işleri sezon sonu yapacaksan neden anlamak istemiyorsunuz. Şampiyonluğu satıyorsunuz forvet alacaksınız peki stoper ne olacak? Bu işler sezon sonu olur hep öyle olmuştur. Ne yapacaklar yeni takım mı kuracaklar devre arasında o zaman şampiyonluğu unutun.

Bence Rusya’ya gider 3 küsüre . Ha aşırı saçmalık o ayrı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kardeşim bu bir hatadır tamam da sonucu bu mu olmalıydı
biraz tutarlı olun yaw
başımızdaki adam 50 tane hata yapmasına rağmen çıkıp bir kere özür diledi mi
çıkıp ben hatalıyım dedi mi
Hocam belkide hoca haksızdır. Bilemiyoruz tabi olayın iç yüzünü.Ama benim sabahtan beri kavgam hocaya hakarete. Haklı Haksız o konuya girmiyorum

ozan ve serdar'i bedavaya gonderip 2.lig takiminin stoperine 5 milyon bayiliriz seneye. sonra onu da bedavaya gondeririz

defolup gitmesi gerekenler
maicon
eren
ahmet
sinan
selçuk
fernando/mariano

itin götüne sokup göndermeye çalıştıklarımız
serdar
ozan
belhanda
feghouli

+sözleşmesini hala uzatmadığımız Linnes
:red::red:

Stoperini biri türk olmali. Normalde Serdar dan sonra Maicon ve Ozan da giderse sasirmam. Ozmana 3 stoper lazim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt