Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medel+Tolgay = Selcuk+Serdar takasi yapalim. HO.

fatih terimin saha dışı hiçbir hatası yok mu diyorsun yani
hiçbişey maçtan kaçan adamla kıyaslanamaz. ayrıca biz olayı sadece bu hataya indirgiyoruz ama serdar bu olayı defalarca yaptı. hocanın artık takımında istememesi gayet normal bi t.direktör tercihidir

serdara kulüp bulması istenmişte serdar özür dilemeyi hiç mi düşünmüyor acaba?git özür dile kerkenes hocadan,dilemiyosan da defol git

fatih terimin serdar aziz ve martin linnes hamleleriyle bjkyi yarışa ortak etmesini bekliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala terim hala terim.adam moskova maçcından onra sadece eren degil başkalaırnın da hesabını kesicem dedi resmen.hiç mi dinlemediniz be?takım için mücadele edecek(ama yalandan değil),tepki koyacak kaliteli ne kadar kişi varsa alacagız dedi

fatih terimin serdar aziz ve martin linnes hamleleriyle bjkyi yarışa ortak etmesini bekliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

linnes 2.yarı oynar.mariano ve ereni transfer mevzuları için oynattı.piyasa yapsınlar diye

Hiç zaman kaybetmeden serdar giderse yerine malatyaspor dan sadık alınmalı sezon sonu sözleşmesi bitiyor

Serdar
Maicon
Eren

out

2 forvet
2 stoper

in

Ya da hoca Donk'u stoper olarak kullanir 1 orta saha 1 stoper 2 forvet alinir

Simdi gidecekler konusuldugu icin herkes hoca'yi ve baskan'i elestiri yagmuruna tutuyor. Eren'i takimda dusunmemesi ne kadar dogruysa Serdar karari da o kadar yanlis.

Biraz sabir, yeni transferler de illa ki olacaktir.

Serdar Aziz kararı sadece Sivasspor maçı nedeniyle alınmış bir karar değil muhtemelen. Keşke bir orta yol bulunabilseydi ama ciddi bir rahatsızlık var demek ki Serdar'la ilgili. Serdar'ın kalitesinden daha önemli olan Serdar kalitesinde yerli stoper bulunamayacak olması. Yoksa 4-5 milyon Euro'ya satabilirsek, o paraya daha iyi bir stoper bile alabiliriz.

hiçbişey maçtan kaçan adamla kıyaslanamaz. ayrıca biz olayı sadece bu hataya indirgiyoruz ama serdar bu olayı defalarca yaptı. hocanın artık takımında istememesi gayet normal bi t.direktör tercihidir
maç kaçırmamak için ameliyatını ertelememiş miydi geçen sene bu adam
bilmiyorum abi bir tek benim zoruma gidiyor galiba
çıkarın uyuşmasın
hemen hedef göster karala ve paketle
bu hareketler bana iğrenç bir oluşumu hatırlatıyor da neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt