- 2 Temmuz 2011
- 140.213
- 60.286
- 5.628
yalnız fenere ve bjkye gitmesine de müsade etmişiz serdarın menajeirnin trtspora yaptıgı yalan mı belli degil acıklamalara göre.serdar aziizn bjk ve fenere gitmesine niye izin verelim manyak mı bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak bunu espirisine yazmıyorum bugün olan olaylar içinde yazmıyorum serdar i sever ve beğenirdim ben maçları heyecanlı izleyen kimseyide kolay kolay eleştirmem ama serdar beni ilk devre çıldırttı adam ya sakat ya cezalı yada saçma sapan faul yapar sarı kart alır biktim maçlarda sadık konusuna gelirsek sadık serdar dan üstün oyuncudur hemde 3 yaş genç anadoludan oyuncusu diye çamur atmaya gerek yok malatyaspor bu durumdaysa sadık ve mina sayesindedir ki serdar ıda barcelonadan almadık oda anadoludan geldi serdar a savaşçı ruhunu koyuyo diyorsanız sadık son mohikan@Hasan Altın
Son 5 yıla bak elindeki stoperler kimler oynadı gören sanacak hepsi A kaliteydi Serdar mıydı tek kötü olan geçelim bu işleri , Serdar gider dediğin gibi Sadık gelir muradımıza ereriz.
gozune komur dumani kacan reisi getirise sasirmam. yaninada danyi alir muthis 2 liye kavusuruzIhtiyar Omer Bayrami aldirdi.
Simdi Serdarin yerine Semih Kayayi aldirir.
çok sallıyorlar. sözleşmesi feshedilecek bedelsiz gidecek yalanını bunlar ortaya attıben bu trtspora yapılan acıklamalara inanmıyorum
Kim gidiyorsa biran önce gitsin yolumuza bakalım, sonra son günler gidiyordu kalıyordu derken mal gibi ortada kalıyoruz
egoluyu tutamiyoruz.Bizimkiler hiç akıllanmamış, yaklaşık 4 ay yatmışlar, bugün gidecek, gelecek oyuncular belli olmalıydı.
Başakşehir ve Kasımpaşa bile planladığı transferleri yapıyor biz eldekilerle sorun yaşıyoruz.
Bunu buraya bırakıyorum.Şimdilik herkese iyi forumlar
Biran önce def edilmesi gereken şahıslar, bunlara para vereceğimize aşevi açıp insanlara yardım etsek ekibimiz adına daha hayırlı oluren çok kimin gitmesini istiyorsun