Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon 4m
Mariano 2m
Serdar 4m
Garry 7m

Al sana 17M transfer butcesi

Alan- Free
Falcao - Kira
Kompany - 6m
Sadik/Merih - 2-5m

Serdar Aziz'in satılması normaldir olabilir

yalnız şöyle bir durum var

Eğer söylendiği gibi Serdar yardımcı hocalara küfür ettiyse bu konu iyi irdelenmeli ve nedeni mutlaka sorgulanmalıdır

Çünkü profesyonel bir futbolcu durup duruken neden yardımcı hocasına küfür etsin ki

Kaldı ki bu yardımcı hoca denen adamlar maalesef ki futboldan bihaber kişiler ve Terim faktörü ile duruyorlar o makamlarda

Hal böyleyken bu adamların bir de futbolcular ile iletişim sorunu varsa o zaman bizi transferden daha da ciddi sıkıntılar bekliyor demektir
Hasan Şaş Ümit Davala ''Futboldan bi haber kişiler'' Sen tenis mi izliyorsun?

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: "Galatasaray'la sözleşmeyi karşılıklı feshetmedik. Henüz böyle bir şey söz konusu değil. Hiçbir kulüple de görüşmedik. Serdar bana, "Abi ben gelince konuşalım." dedi. (A Spor)

gelince konusalım dediyse özür diler herhalde beyfendi serdar

ben bu takımda sorunlu ,aklı karısık,yüreği yalandan örülü topcu istemiyorum arkadaş.sneijder ve melo gibi yürekli adamlar gelsin o kalitede olmasa bile

yahu adam gibi çıkın deyin ki;
Para yok, para eden adamlarımızı satmak istiyoruz. Bulursak yerini doldururuz, bulamazsak devam ederiz. Beşiktaş bunu yaptı, helal olsun. Tarık Çamdal gibi yattığı yerden 1.7 mio alan adam var. Serdar'ın yaptığı yanlışı yapan 100 tane adam sayarım. Kesersin sözleşmesine göre cezasını biter. İnsanların kariyerleriyle oynamanın, taraftarın önüne atmanın ne anlamı var? Biraz omurgalı olun..

Mangala 27 yasinda sol stoper 1 sene sozlesme kalmis

Kompany 32 yasinda 1 sene sozlesme kalmis

Hangisine almak isterdiniz ve niye?

parası olmayan alan carvalhoya gitmez.önce hiç istemediği maiconu ahmeti marianoyu ereni depeler.ki bunlar da inşallah gider.

Eğer hatası varsa para cezası falan verilsin. Göndermek nedir ağabey yedekte Thiago Silva mı oturuyor MK

yahu adam gibi çıkın deyin ki;
Para yok, para eden adamlarımızı satmak istiyoruz. Bulursak yerini doldururuz, bulamazsak devam ederiz. Beşiktaş bunu yaptı, helal olsun. Tarık Çamdal gibi yattığı yerden 1.7 mio alan adam var. Serdar'ın yaptığı yanlışı yapan 100 tane adam sayarım. Kesersin sözleşmesine göre cezasını biter. İnsanların kariyerleriyle oynamanın, taraftarın önüne atmanın ne anlamı var? Biraz omurgalı olun..

abartıp eşine küfredenler var yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt