Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.370
- 68.621
- 5.003
eren,selçuk ve ömer bayram da kampa alınmamalı. gerekirse altyapıdaki çocuklar bu çöplerin yerine oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin ölüp bittiğiniz serdar dan daha iyi oyuncu olduğu kesin serdar şampiyon yapıyosa sadık kralını yapar haklısınHahaha tam yakışır bize bu hamleyle şampiyon oluruz.
Sizin ölüp bittiğiniz serdar dan daha iyi oyuncu olduğu kesin sedat şampiyon yapıyosa sadık kralını yapar
buna kimsenin lafı olmaz işteeren,selçuk ve ömer bayram da kampa alınmamalı. gerekirse altyapıdaki çocuklar bu çöplerin yerine oynar.
ne çıkarı uyuşmayacak ki serdarla. adamın sürekli takımı yalnız bırakmasından bıkıp göndermek gayet doğal hakkı ki bi stoper takımın en istikrarlı adamı olmak zorundadır 34 maç oynanıyorsa minimum 30 unda sahada olmak zorundadır. yoksa defans böyle pamuk helvaya döner istikrar olmazsamaç kaçırmamak için ameliyatını ertelememiş miydi geçen sene bu adam
bilmiyorum abi bir tek benim zoruma gidiyor galiba
çıkarın uyuşmasın
hemen hedef göster karala ve paketle
bu hareketler bana iğrenç bir oluşumu hatırlatıyor da neyse
Sadık'a söylesen böyle bir tarafıyla güler be hadi atıyorsun bari ufakama haklısın ligin 3 de 1 ini oynayan adamla kıyaslarsan güler. Pique ile kıyaslamadık serdar i altı üstü sakat serdarSadık'a söylesen böyle bir tarafıyla güler be hadi atıyorsun bari ufak at.
ne çıkarı uyuşmayacak ki serdarla. adamın sürekli takımı yalnız bırakmasından bıkıp göndermek gayet doğal hakkı ki bi stoper takımın en istikrarlı adamı olmak zorundadır 34 maç oynanıyorsa minimum 30 unda sahada olmak zorundadır. yoksa defans böyle pamuk helvaya döner istikrar olmazsa