Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren,selçuk ve ömer bayram da kampa alınmamalı. gerekirse altyapıdaki çocuklar bu çöplerin yerine oynar.

Serdar aziz bizden net 2 milyon aliyor bunu yurt disinda zor alir, araplara da heralde gitmek istemiyor onun icin türkiyede kalmak istiyecektir, ve galatasarayda bonservisi düsük tutmiyacagi icin restlesme ortaya cikacaktir. bana türkiyeden x külüb suanki kazandim parayi verecek ama bukadar bonserviz ödemek istemiyor diyecek, sonuc olarak ya serdar kalacak yada cok düsük bir bonservizle takimdan ayrilacak

eren,selçuk ve ömer bayram da kampa alınmamalı. gerekirse altyapıdaki çocuklar bu çöplerin yerine oynar.
buna kimsenin lafı olmaz işte

serdarı etiketlediğimiz şeyler ne
karaktersiz-korkak-sakat-hain

ben sana 10 tane isim sayarım mevcut kadroda bu etiketlere uyan hepsinin kesik yemesi lazım ki adaletten bahsedelim

maç kaçırmamak için ameliyatını ertelememiş miydi geçen sene bu adam
bilmiyorum abi bir tek benim zoruma gidiyor galiba
çıkarın uyuşmasın
hemen hedef göster karala ve paketle
bu hareketler bana iğrenç bir oluşumu hatırlatıyor da neyse
ne çıkarı uyuşmayacak ki serdarla. adamın sürekli takımı yalnız bırakmasından bıkıp göndermek gayet doğal hakkı ki bi stoper takımın en istikrarlı adamı olmak zorundadır 34 maç oynanıyorsa minimum 30 unda sahada olmak zorundadır. yoksa defans böyle pamuk helvaya döner istikrar olmazsa

Dvf8tYbWsAAS-YE.jpg

ya abi benim üüzldüğüm nokta.takımda guvendiğimiz oyuncuların mortlaması.ozana kızgınım yönetimi daha cok haksız bulsam da.sessizlerden korkacaksın derdi biri.ozan sessiz efendi dedik hemen menajerin oyuncagı olmuş.imzalayacaksın cocugum yeni sözleşmeyi.yoksa git bi yerlere tosla hata yap emre gibi dönüş kapıların kapansın.ha onun kadar basarılı olur musun onu da bilemiyorum.daha 18indne olmamış birisin futbolcu olarak.,,

Galatasaray'ın ahını kavrayamamıs bunlar.serdar da hemen özür dilemeli hocadan.

Terimi çok seviyorum fakat bu konuda hatalıdır. Üstümüze gelmeyin serdar gibi adam devre arasında YOLLANMAZ. Hocanın bir bildiği vardır lafı iyi bir yönetimle olur bu çapsız yalancılarla olmaz. Bu adam türk,iyi kesici ama aferin ya çok kolay medyanında gazına gezip şu kadar maçta oynamadı kronik sakat laflarına sizde ortak oluyorsunuz o zaman biz akıllanmamışızdır demektir. Kimse kusura bakmasın.

neyse ozan ve serdar mevzuları çözülür.yeni klas stoperimiz gelir,yanına da belki 1 stoper daha takıma ihanet eden stoperlerin durumuna göre.hersey tatlıya baglanır.

serdarı transfer ettiğimiz dönemde yanında verilen oyuncuların maaşlarıyla vs hesap yapıp kar ettiğimizi söyleyen azılı bir terimci vardı bakalım hocasının serdarı yok pahasına yollamasından nasıl bir kar marjı uyduracak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar'ın sözleşmesi feshedilirse,Terim dahil herkes defolup gitsin.Maddi olarak bu kadar zor durumdayken olacak iş mi?3 5 bir şeyler koparsınlar.

Serdar kesin gidiyor da, Ozan da giderse takimda 11de oynatabilecegin yerli oyuncu kalmayacak. Caglar Soyuncu kiralik gelsin veya Sporting ile gorusup Merih'i sezon sonu alalim.

ne çıkarı uyuşmayacak ki serdarla. adamın sürekli takımı yalnız bırakmasından bıkıp göndermek gayet doğal hakkı ki bi stoper takımın en istikrarlı adamı olmak zorundadır 34 maç oynanıyorsa minimum 30 unda sahada olmak zorundadır. yoksa defans böyle pamuk helvaya döner istikrar olmazsa
Screenshot_2018-12-28 Serdar Aziz - Sakatlık geçmişi.webp

mesele istikrar olsun tamam kabul ediyorum ama
ilk bileti kesilcek isim serdar mı olmalıydı sence?

@Hasan Altın

Son 5 yıla bak elindeki stoperler kimler oynadı gören sanacak hepsi A kaliteydi Serdar mıydı tek kötü olan geçelim bu işleri , Serdar gider dediğin gibi Sadık gelir muradımıza ereriz.

Sadık,serdar diyor sen aklıma mukayyet ol Allahım. Sen önce alıntı yapmasını öğren. Bravo tüm medyanın,tff denen şerefsizlerin,pfdk nin ekmeğine yağ sürdünüz. Bu adamlar değil miydi serdarı atan? Boş yere cezalar veren. Soran olursa takımı yalnız bıraktı sanarsınız kolay gelsin size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt