Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim bu bir hatadır tamam da sonucu bu mu olmalıydı
biraz tutarlı olun yaw
başımızdaki adam 50 tane hata yapmasına rağmen çıkıp bir kere özür diledi mi
çıkıp ben hatalıyım dedi mi
başımızdaki adamın yaptığı hatalar oyun içi hata bunla aynı mı. serdar sürekli salakça rakibe dalınca çıkıp özür dilesin dedi mi kimse

Şubata kadar zaten her şey belli olur , takmayın bu kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forvet uğruna sezonu satmak emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bir forvet istedik ulan yazın 1 tane kiralasaydınız şu olanların hiçbirini yaşamayacaktık.

1546007540187.webp

Kamp kadrosuna Selçuk , Eren, Serdar alınmayacak galiba . Ali Naci dedikleri çıkıyor çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam futbol oynamak istiyor arabistan gibi yerleri reddediyor. Ve sen bu adamı bir forvet uğruna para kazanmak için yolluyorsun yazıklar olsun.

defolup gitmesi gerekenler
maicon
eren
ahmet
sinan
selçuk
fernando/mariano

itin götüne sokup göndermeye çalıştıklarımız
serdar
ozan
belhanda
feghouli
yanlış algı yaratmayalım lütfen.ozan,feghouli ve belhanda hiç bi yere gitmeyecektir. belhandaya yüksek bi teklif gelirse o ayrı

sadık bize gelse bari , kaan ayhanda olabilir .maicon da gitmeyebilir sanırım ozan ve serdar giderse

yanlış algı yaratmayalım lütfen.ozan,feghouli ve belhanda hiç bi yere gitmeyecektir. belhandaya yüksek bi teklif gelirse o ayrı
yav ben kimim neyin algısını ne için yaratacağım birilerini savunmaya çalışırken saldırmayın etrafa
olan biteni yazıyorum kendımce algı fln yarattığım yok

erenmiş serdarmış umrumda değilde şu leşçuktan bir kurtulsak yılda 3 milyon euro alıyor 3 kuruşluk katkı vermiyor tam 3 yıldır

Serdar ı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar yapmayın.Bütün kaos Galatasaray da ama diğer kulüpler güllük gülistanlık mı?Televizyona,internete bakıyorum onlarca futbolcu gönderip onlarca futbolcu alıyoruz.Hep bi kaos yaratmaya çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt