- 28 Aralık 2018
- 9
- 2
- 198
Serdar yolladığına göre Ozan büyük ihtimalle kalacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başımızdaki adamın yaptığı hatalar oyun içi hata bunla aynı mı. serdar sürekli salakça rakibe dalınca çıkıp özür dilesin dedi mi kimsekardeşim bu bir hatadır tamam da sonucu bu mu olmalıydı
biraz tutarlı olun yaw
başımızdaki adam 50 tane hata yapmasına rağmen çıkıp bir kere özür diledi mi
çıkıp ben hatalıyım dedi mi
Actim gelip alsinlar.
yanlış algı yaratmayalım lütfen.ozan,feghouli ve belhanda hiç bi yere gitmeyecektir. belhandaya yüksek bi teklif gelirse o ayrıdefolup gitmesi gerekenler
maicon
eren
ahmet
sinan
selçuk
fernando/mariano
itin götüne sokup göndermeye çalıştıklarımız
serdar
ozan
belhanda
feghouli
fatih terimin saha dışı hiçbir hatası yok mu diyorsun yanibaşımızdaki adamın yaptığı hatalar oyun içi hata bunla aynı mı. serdar sürekli salakça rakibe dalınca çıkıp özür dilesin dedi mi kimse
Ulan Fiko 5 milyona takım kuruyor alır mı Serdar'ı.O simsar takastan başka hiçbirşey teklif etmezŞenol ne yapıp ne edip serdarı almayı çabalar.
yav ben kimim neyin algısını ne için yaratacağım birilerini savunmaya çalışırken saldırmayın etrafayanlış algı yaratmayalım lütfen.ozan,feghouli ve belhanda hiç bi yere gitmeyecektir. belhandaya yüksek bi teklif gelirse o ayrı
bjk 4 milyon euro verip futbolcu alamazŞenol ne yapıp ne edip serdarı almayı çabalar.
Medeli gönderecekler para gelirse ucuza kapatmaya çalışırlar.Ulan Fiko 5 milyona takım kuruyor alır mı Serdar'ı.O simsar takastan başka hiçbirşey teklif etmez
Takas yapabilirler.bjk 4 milyon euro verip futbolcu alamaz
iflas etmiş adamlar
İnşallahMedeli gönderecekler para gelirse ucuza kapatmaya çalışırlar.