Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız fenere ve bjkye gitmesine de müsade etmişiz serdarın menajeirnin trtspora yaptıgı yalan mı belli degil acıklamalara göre.serdar aziizn bjk ve fenere gitmesine niye izin verelim manyak mı bunlar

Gider gitmez ayrı mevzuda ne diye oyuncuyu değersiz gösteriyoruz, Feghouli 3 ay top oynamadı yedek oturtarak mı adamı pazarlayacağız. Şu işi medyaya malzeme vermeden sessizce bitirebilirdin durduk yere elini zayıflatıyorsun.

sadık çiftpınar kazmanın teki.altyapıydayken destekledim ama yok şu an bizim seviyemizde degil

ben bu trtspora yapılan acıklamalara inanmıyorum

Serdar'ı satıp yerine daha iyi yabancı alabilme şansımız belki olur ama şu Fener korkutuyor adamı. İlgilendikleri adamlar hep türk. Sadık, Tolgay,Emre Kılınç sene başında Emre Akbaba falan.Bu yalıçocuğu bir duyum mu aldı acaba yabancı sınırı ile ilgili.İşte o zaman şapa otururuz

@Hasan Altın

Son 5 yıla bak elindeki stoperler kimler oynadı gören sanacak hepsi A kaliteydi Serdar mıydı tek kötü olan geçelim bu işleri , Serdar gider dediğin gibi Sadık gelir muradımıza ereriz.
Bak bunu espirisine yazmıyorum bugün olan olaylar içinde yazmıyorum serdar i sever ve beğenirdim ben maçları heyecanlı izleyen kimseyide kolay kolay eleştirmem ama serdar beni ilk devre çıldırttı adam ya sakat ya cezalı yada saçma sapan faul yapar sarı kart alır biktim maçlarda sadık konusuna gelirsek sadık serdar dan üstün oyuncudur hemde 3 yaş genç anadoludan oyuncusu diye çamur atmaya gerek yok malatyaspor bu durumdaysa sadık ve mina sayesindedir ki serdar ıda barcelonadan almadık oda anadoludan geldi serdar a savaşçı ruhunu koyuyo diyorsanız sadık son mohikan

Serdarın ayağıda iyiydi. Kesici özellikleri iyi,hava topunda etkili,sert türk ve taş gibi stoperdi. Bir el bombası,cam adam denilip duruluyor. Tamam hata yapmayan stoper olmaz sizin gibi kafalara göre. TFF denen oluşumun üzerimize oynadığı operasyonlar başarılı olmuş gibi görünüyor. Neyse umarım ağlamayız bu kararlardan dolayı.

GALATASARAY Alan transferinde büyük asama kaydetti. (BEIN SPORTS)

Kim gidiyorsa biran önce gitsin yolumuza bakalım, sonra son günler gidiyordu kalıyordu derken mal gibi ortada kalıyoruz

Bu gerizakalıların yaptığı transfer döneminin de yedi sülalesini her dönem güç kaybediyoruz derdiniz ne ulan defolun gidin topunuz.

Bakın güzel özetlenmiş neden anlamıyorsunuz?

galatasaray'in mevcut stoperleri arasinda ilk gitmesi gereken isim ahmet çalık, ardindan da maicon roque'dir. ozan kabak ve serdar aziz normal sartlarda bence takimda kalmaliydi.

ama serdar'in bu disiplinsizlik olayi dogruysa ve hocanin karari da buysa satilmasi dogrudur. ancak isin gercegi "satmadan alamiyoruz, ahmet'le maicon'a talip yok. mecbur serdar'i saticaz kendine kulup bul" ise buyuk rezalet.

maalesef su an geldigimiz noktada takimin en iyi 2 stoperinden biri kesin satilacak, digeri de genc yasinda menajer kucaginda galatasaray'i reddeden cocuk durumunda. berbat bir surec yonetimi.

Bizimkiler hiç akıllanmamış, yaklaşık 4 ay yatmışlar, bugün gidecek, gelecek oyuncular belli olmalıydı.

Başakşehir ve Kasımpaşa bile planladığı transferleri yapıyor biz eldekilerle sorun yaşıyoruz.
egoluyu tutamiyoruz.

Bunu buraya bırakıyorum.Şimdilik herkese iyi forumlar

tupcuye okadar laf edip mi milli takima giden adam icin birseyler desin bakalim bu usak.

gondreceksende sezon onun kadar idare edeceksin. devre arasi boyle bir gerizekaliligi anca biz yapardik

Serdar Aziz'in satılması normaldir olabilir

yalnız şöyle bir durum var

Eğer söylendiği gibi Serdar yardımcı hocalara küfür ettiyse bu konu iyi irdelenmeli ve nedeni mutlaka sorgulanmalıdır

Çünkü profesyonel bir futbolcu durup duruken neden yardımcı hocasına küfür etsin ki

Kaldı ki bu yardımcı hoca denen adamlar maalesef ki futboldan bihaber kişiler ve Terim faktörü ile duruyorlar o makamlarda

Hal böyleyken bu adamların bir de futbolcular ile iletişim sorunu varsa o zaman bizi transferden daha da ciddi sıkıntılar bekliyor demektir

Herkes gidebilir, yeterki onun yerine gelen ondan daha iyi olsun.

Serdar azizin menajeri de çok güzel bir adammış. Nazik,hoşgörülü biri zaten konuşmasından anlaşılıyor. Diğer menajerler gibi kulubü soyacak tiplerden değil. Futbol için ordalar ikisi de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt