Aslında gayet ciddiyim. Lütfen yanlış anlaşılmasın, hem bir ekip içinde çalışmayı hem de ekip yönetmeyi biraz bilirim. Bu ve bu tip kararların ekip içerisinde sanılanın aksine negatif yönde reaksiyon yarattığına çokça şahit oldum. Ekip yönetenin, kendisini ve otoritesini ispat ve kabul ettirmek için ilk başlarda böyle manevralar yapması doğaldır. Ama Fatih Terim'in böyle bi durumu ve ihtiyacı yok. Yapılan cezasız kalsın demiyorum, ama bu tip kararlar verilirken önce klübe ve takıma ne kazandırdığına bakmak lazım. Elinizdeki değeri itibarsızlaştırıp para karşılığı elden çıkarmak kulübün kasasına sadece para kazandırır. Kabul edelim bu hamle takımı takımı zayıflatacağı gibi, diğer oyuncuların kafasında da bahanesi bulunanın hemen itibarsızlaştırılıp harcanacağı intibanı uyandırır. Futbolcular aptal değil kimse kariyerinde böyle birşey istemez. Benim ekip arkadaşıma böyle bir hareket yapılsa yarın iş bakmaya başlarım. Ben ekibimden birine bunu yapsam ekibimin motivasyonunu ve aidiyetini kaybedeceğini bilirim.
Serdar'ı göndermek klübe paradan başka bişey kazandırmaz. O zaman yöneticisinden başkanına herkes bu gerçeği söylemeli, ne biz taraftarları ne de futbolcuları aptal yerine koymamalı
Hiç yakışmıyor böyle bir klube, Söylemek istediklerim bunlar