Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o degilde bizdeki bu stoper satma israri ne onu merak ediyorum.

Transferin son saatlerinde maiconu yollamaya calismalar simdi serdar.

Hadi tamam kaynak lazim onu anladimda yazin yapsaniz kardesim su isleri temmuz ayinda ver menajerine yetkiyi istedigin fiyati de. Sonra cekil kenara. Yazin dedik temizlik yapilsin diye tamamda ocakta olmaz.

Ha yapilaniyoruz dersek eger ona da varim ama herkes degerinin uzerinde satilacak yok 2 milyon verdiler dayanamadik laflarini yemezler.
Bu sene sampiyonluk zor 2 olsak o bile benim icin olumlu s.ligine girersek bir sekilde totalde başaksehirden daha fazla para kazanmiş olacagız.
Dusuk ucretle oyunculari once bir getirmeye basla haberler ciksin anlastik de ne bileyim imzala bir gorelim illa ayin 5ini beklememiz gerekmiyor.

7.5 ozan
5 sardar
5 maicon
3 mariano
20 milyon euro bence iyi para 2 stoper + mis gibi 20 yasinda 3 tane zimba gibi adam yiyengillerden alirsin. 5 transfer yapar allaha sukurler olsun 2 level atlariz. Ama gidip yurumekten hallice cris gibi adamari getirirlerse oyle yapilanmaya sokarlar kardes

Ciddi değilsin dimi bu yazdıklarında örneklerin hepsi birbirinden berbat. Okul asmak iş asmak arasında ciddi bir fark var. Diğer örneğine gelirsek ilk iş gününde yalan rapor al ve sosyal medya hesabına Antalya'dan foto at bakalım şirketin senin hakkında nasıl bir tasarrufta bulunacak.

Aslında gayet ciddiyim. Lütfen yanlış anlaşılmasın, hem bir ekip içinde çalışmayı hem de ekip yönetmeyi biraz bilirim. Bu ve bu tip kararların ekip içerisinde sanılanın aksine negatif yönde reaksiyon yarattığına çokça şahit oldum. Ekip yönetenin, kendisini ve otoritesini ispat ve kabul ettirmek için ilk başlarda böyle manevralar yapması doğaldır. Ama Fatih Terim'in böyle bi durumu ve ihtiyacı yok. Yapılan cezasız kalsın demiyorum, ama bu tip kararlar verilirken önce klübe ve takıma ne kazandırdığına bakmak lazım. Elinizdeki değeri itibarsızlaştırıp para karşılığı elden çıkarmak kulübün kasasına sadece para kazandırır. Kabul edelim bu hamle takımı takımı zayıflatacağı gibi, diğer oyuncuların kafasında da bahanesi bulunanın hemen itibarsızlaştırılıp harcanacağı intibanı uyandırır. Futbolcular aptal değil kimse kariyerinde böyle birşey istemez. Benim ekip arkadaşıma böyle bir hareket yapılsa yarın iş bakmaya başlarım. Ben ekibimden birine bunu yapsam ekibimin motivasyonunu ve aidiyetini kaybedeceğini bilirim.

Serdar'ı göndermek klübe paradan başka bişey kazandırmaz. O zaman yöneticisinden başkanına herkes bu gerçeği söylemeli, ne biz taraftarları ne de futbolcuları aptal yerine koymamalı

Hiç yakışmıyor böyle bir klube, Söylemek istediklerim bunlar

Terim: "Eğer bir oyuncu devamlı sakatlanıyorsa profesyonellik anlayışını tabii ki sorgulayacaksınız. Böyle bir şey yok. Herkes imza atarken haftada 3 maç oynayacağını biliyor. Oyuncunun profesyonel davrandığı yerler belli. Bunlardan biri de saha dışındaki hayatı."

Kaan Ayhan, Sadik ve Bursa'li Ertugrul bizim seviyemizde degil, bosa para vermeye gerek yok

Forma alıyorsun diye mi bu ahkam kesmeler. Maça gidiyorsun diye mi bu hakaretler. Ulan adam takıma ömrünü vermiş ömrünü. 2 maça gittin forma aldın diye hakaret mi edeceksin
Adam haklı abartma kimse cefakar taraftardan daha fazla Galatasaraylı değildir. Adamın iki formasına laf ediyonda siz ne yapıyonuz Terimi yalamaktan başka.Ömrünü vermiş peh yerim onun ömrünü. Senede 3 milyona nelerini veriyor millet, sene de 500 bin kıs parasını dakika duruyor mu bakalım

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında gayet ciddiyim. Lütfen yanlış anlaşılmasın, hem bir ekip içinde çalışmayı hem de ekip yönetmeyi biraz bilirim. Bu ve bu tip kararların ekip içerisinde sanılanın aksine negatif yönde reaksiyon yarattığına çokça şahit oldum. Ekip yönetenin, kendisini ve otoritesini ispat ve kabul ettirmek için ilk başlarda böyle manevralar yapması doğaldır. Ama Fatih Terim'in böyle bi durumu ve ihtiyacı yok. Yapılan cezasız kalsın demiyorum, ama bu tip kararlar verilirken önce klübe ve takıma ne kazandırdığına bakmak lazım. Elinizdeki değeri itibarsızlaştırıp para karşılığı elden çıkarmak kulübün kasasına sadece para kazandırır. Kabul edelim bu hamle takımı takımı zayıflatacağı gibi, diğer oyuncuların kafasında da bahanesi bulunanın hemen itibarsızlaştırılıp harcanacağı intibanı uyandırır. Futbolcular aptal değil kimse kariyerinde böyle birşey istemez. Benim ekip arkadaşıma böyle bir hareket yapılsa yarın iş bakmaya başlarım. Ben ekibimden birine bunu yapsam ekibimin motivasyonunu ve aidiyetini kaybedeceğini bilirim.

Serdar'ı göndermek klübe paradan başka bişey kazandırmaz. O zaman yöneticisinden başkanına herkes bu gerçeği söylemeli, ne biz taraftarları ne de futbolcuları aptal yerine koymamalı

Hiç yakışmıyor böyle bir klube, Söylemek istediklerim bunlar

Tamam ama sonuçta ekip işi dayanışmaya bağlıdır. Sen çok çalışan sakatlığına rağmen oynayan adamla bunu ayıramazsan o zaman farklı bir kaos içinde bulursun kendini. Serdar konusundaki tavrımız doğrudur.

Serdar yarın gelip özür dileyecek bence, asıl merak ettiğim şey bunca olaylar sürekli medyada hep afişiz, Ozan'ı taraftara atıyorlar, bu yönetimin gitme zamanı geldi... Belki Serdar konusu taraftar duymadan hallolacaktı.

Adam haklı abartma kimse cefakar taraftardan daha fazla Galatasaraylı değildir. Adamın iki formasına laf ediyonda siz ne yapıyonuz Terimi yalamaktan başka.Ömrünü vermiş peh yerim onun ömrünü. Senede 3 milyona nelerini veriyor millet, sene de 500 bin kıs parasını dakika duruyor mu bakalım

Bos yapiyorsunuz,Terim gitti baskasi gelsin onu kisinca o kalacak mi sanki Terim gonderme cabaniz var bu sitede hep sonradan gelenleri heo gorduk hangi ne basarin varsa bu adam var az saygili olun ufacik olumsuzlukta hemen cikiyorsunuz ortaya

Terim: "Eğer bir oyuncu devamlı sakatlanıyorsa profesyonellik anlayışını tabii ki sorgulayacaksınız. Böyle bir şey yok. Herkes imza atarken haftada 3 maç oynayacağını biliyor. Oyuncunun profesyonel davrandığı yerler belli. Bunlardan biri de saha dışındaki hayatı."

Böyle bir açıklaması mı oldu ?

Bu zihniyetinle anlaşabileceğimizi sanmıyorum.Ne anlatsam uzlaşmayacağız. Devam edin böyle hakaretlere. Sonra gelsin tudorlar gitsin Hamzalar. Neyse iyi forumlar.Bu arada o yalamak dediğin şeyin adı vefa.Ya yaşın küçük ya iq

Yahu bu adamin parasini nasil verecegiz hadi takas oldu diyelim 32 yasindaki adaki alip 28 yasindaki adami vereceksin ve orta sahasiz kalacaksin. Gel gelelim ortamlarda ffp para yok transfer yapamiyoruz diye aglayip 32 yasindaki bir adama 7 milyon euro mas baglamak ne kadar dogru.

Ya tutmazsa. Bizim ihtiyacimiz gunluk basari degil napiyor bunlar umarim yalandir tum bunlar.

Monaco istiyorsa verir pasa pasa 10 milyon alir belhandayi. Bir oyunculdan 150.milyon euro kaldirmayi biliyorlar sonra hep fakiriz ayagi. Aynini a.madrir yapmisti 40 milyona adam satip 12 milyon ardaya 30 taksitte vermisti hala bitmemistir o taksitler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt