Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'e hakaret etme demekle Terimci olunuyorsa en büyük Terimciyim. O tinerci yada şikeci dediğimiz takımların taraftarları da aynı dili konuşuyor belirteyim dedim.

Bilmiyorum açıkcası ben beğeniyorum ve elimizdeki en iyi stoper olduğunu düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimizdeki lig standartları açısından en iyi stoperimiz olduğuna katılıyorum. Ama bence yaptığı hiç doğru alınan karar doğru diyorum. Ama Türkiye'de olmaz olmaz diye bir şey yok. Bugün bu tartışmalara sebebiyet verenler yarın kol kola şampiyonluk mesajları da verebilir.

Forvetin Falcao , Stoperin Ahmet Çalık . Üstü forma altını sorma gibi olur

Bahane arama yol uzun diye
Reddetme bizi son sözüm diye
Böyle çok sevene bu nazın niye

Geliver bize güldür yüzümüzü

falcao.webp

Son düzenleme:
Ben Abdürrahim Albayrak tan şüphelenmeye başladım . Takıma ihanet ediyor olmasın

Ft yonetımın alamayacagı adamları istiyordur kesin

Bu yönetimden ne köy olur ne kasaba . Daha iki lafı bir araya getirip açıklama yapamıyorlar . Kaldı ki transfer yapacaklar

"Fernando Llorente could be on his way out of Tottenham Hotspur next month, if reports in Turkey are to be believed."

Serdar kimle tartismis belli mi? Küfür mü etmis bir de ekipden birine

Ozan icin de biri 7,5 milyonu ödedi ve gelecek hafta kapacaksa, sampiyonlugu unutabiliriz

Allah aşkına arkadaşlar 3 ay önce ozan mı vardı ve biz şampiyon olmayacagız mı diyorduk
tak Ozan geldi ve şimdi şampiyomuyuz
ee ozan gitti şampiyonlukta gitti
bırakın 7,5 veriyorlarsa oda Galatasarayı bırakıp gidecekse gitsin kimse Galatasaray dan büyük değildir

Semihte ilk çıktığında şöyle iyi böyle iyi dedik Lazio istiyor Milan istiyor dedik bak 3 kuruşa gitti.

Bu Kadar da Karaları baglamaya gerek yok.

Falcao skrtel soldado dirar'ı instagramda takibe almış. Bizimkiler bu patlamanın uzerine falcaoyu bu haldeki fenere kaptırırlarsa, Herhalde başkan ile apo beyi sahanın ortasında ne yaparlar artık bilemem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt