Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Falcao feneremi gidiyor
Galatasaray Düşmanlarının .........
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boutaib akbilspora gidecekmis diye duydumSeleznov, Boutaib, Umut bulut, Ba transferlerinde gelişme var mı ?
İyi bari birinden kurtuldukboutaib akbilspora gidecekmis diye duydum
Böyle bir açıklaması mı oldu ?
ben kimseye baglı kalmam.ozan gider,ısık kaan gelir.gökay ve ogün var daha.sorun degil giderse,kendi kaybederSergen ozanı sildin mi yoksa![]()
Evet Erenin sakatım diyip son anda 11den çıktığı bi cl maçıydı sanırımŞampiyonlar ligi maçından sonra sanırım. Ama hangi maç bilmiyorum.
Tek forvetini sat , Şeker gibi gruptan Shalke nin son dakika golüyle 3. Çık , ligde 8 puan fark ye . Kamera çekince bayıl . Soran olursa Hasta Galatasaray lı .İhanet derken? Kötü şekilde ithamda bulunacağınız adamları önce bir tanıyın. Bazı işlerde kötü olabilir ama Galatasaraylılığı bu forumdaki herkesten fazladır belkide.
FLAŞ | Ozan Kabak’ın Menajeri, Yönetimden bir bonservis bedeli belirlemelerini istedi. Yolları ayırmak için görüşmeler başlıyor.
[ Turkcell - BipSpor ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl yani serbest kalma bedeli?FLAŞ | Ozan Kabak’ın Menajeri, Yönetimden bir bonservis bedeli belirlemelerini istedi. Yolları ayırmak için görüşmeler başlıyor.
[ Turkcell - BipSpor ]
Menajerin kuklası olmuş yazık. Defol gitFLAŞ | Ozan Kabak’ın Menajeri, Yönetimden bir bonservis bedeli belirlemelerini istedi. Yolları ayırmak için görüşmeler başlıyor.
[ Turkcell - BipSpor ]