Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaç alanı kampa yetiştirmek 19 ocakta zaten bitiyor ama çok geç olur o yüzden çıkıyor bu haberler.

Nedir bu ozani olayi bir gün böyle bir gün söyle ? acik ve net ozanin menajeri para istiyor. ya yeni sözlesme yaparsiniz ozan ile ve banada el alti para verirsiniz yada ozani 7.5milyona baska bir külübe götürürüm diyor. ozanda bunlari izliyor

Yahu ne Falcao'su arkadaş çıldıracağım yaa

Ulan bir türlü vazgeçmediler şu yaşı geçmiş adamlara para basmaktan

Gidin genç forvetler ile ilgilenin

Adam akıllı işler yapın artık

Nedir bu ozani olayi bir gün böyle bir gün söyle ? acik ve net ozanin menajeri para istiyor. ya yeni sözlesme yaparsiniz ozan ile ve banada el alti para verirsiniz yada ozani 7.5milyona baska bir külübe götürürüm diyor. ozanda bunlari izliyor
Yapılacak olan ozanın menajerini kovması. Serdar azizin menajerinden örnek alsın adam çok beyefendi biri hiç komisyon derdi falan yok.

Iste bunların götünü kaldıran bizleriz.
Ozan'ı göklere cıkar gecmiste emre colak'a arda'ya yapılan gibi

Ne 7.5 ya ! En az 30 Milyon Almalıyız ! Cenk Tosun gibi bir Balonun 30 Milyona gittiği bir yerde Ozanın en az 50 olması lazım hatta

defolup gidebilir ozan, 7,5m bonservisle 1-2 tane tas gibi stoper alirsin.

Marcelo, bestasa 1,3m geldi.

“Fatih hocanın ilk tercihi Radamel Falcao, yani direkt gol atacak, merkez santrafor, 9 numara istiyor. Falcao hocanın tam istediği forvet.”

“Ben şöyle bir teklif sundum; bu transfer için Galatasaray 1,5 yıllığına 5M euro verirken sponsorlar vasıtasıyla da kalan 5M euro karşılanabilir.”

Falcao’nun Türkiye hakları sahibi Fatih İlek

Menajer bonservis miktarı belirleyin diyorsa 7,5 a bile gitmez 5 milyona anlaşırlar adım gibi eminim.

Abartmayın ozanın ederi 20 milyon eurodur. Bir kere cl piyayası yaptı adam. Çokta potansiyelli. Ama şu menajerini kovması gerek.

vur dediysek öldürmeyin.ozan gibi 18 yasında böyle oynayan bi stoperin bedeli net 30-35 milyon avrodur.sözleşmesi uzatılır,sorun çözülür.

!DUYUM!

Serdar Aziz’le %100 yollar ayrılacak büyük ihtimalle Avrupa’ya gidecek teklifler varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt