Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bırak allah aşkına fatih hoca yazın dedi sakat olmasaydı kampa götürecektim diye. çağır yanına sen bu sene oynayacaksın al sana 5 senelik sözleşme deseler hayır imzalamıyorum mu diyecek çocuk? hadi hayır imzalamıyorum dedi oynatmazsın olur biter oynamasa kim niye teklif yapsın ozan'a? %1000000000 yönetimin beceriksizliği muhtemelen haberleri bile yoktu o serbest kalma maddesinden
Ekimde sözleşme uzatma haberleri çıkınca bile millet burda hemen sözleşme uzatıp g.tünü kaldırmayın diye yönetime giydiriyordu. Bu konuda 1.suçlu dursun kaşarı 2.suçlu ozan karaktersizi 3.suçlu cengiz yönetimidir.açık ve net

Serdar'a yapilanlardan sonra Ozan'in gitmek istemesine hak veriyorum.Burada kalirsa bir gun hain ilan edilecekti zaten.Sans ayagina gelmisken gitmek istemekte hakli çocuk.

Söylenenlere göre, 7.5 m veren bir kulüp sezon sonunda çekip alabiliyor Ozan' ımızı...Menajeri şimdi fiyat belirlenmesini istiyorsa daha düşük bir bedel olamaz. Mesela 10 milyon gibi bir bedelle satılırsa yönetim de g.tü kurtarmış olur. ''Sezon sonunda gidecekti zaten, 2.5 kar ettik!'' diye caka satarlar...
Yüksek ihtimalle 10 milyon euro'ya satsak bile menajeri rahat 1 milyon eurosunu kendi cebine atacak. 7.5 yerine 9 milyon getiriyorum, 1 de bana kalsin diyecek.

Ekimde sözleşme uzatma haberleri çıkınca bile millet burda hemen sözleşme uzatıp g.tünü kaldırmayın diye yönetime giydiriyordu. Bu konuda 1.suçlu dursun kaşarı 2.suçlu ozan karaktersizi 3.suçlu cengiz yönetimidir.açık ve net
ya ne ********************* kaldırması yıllık 3,5 milyon eurodan sözleşme uzatın demiyor kimse. ismail çipe'nin yedeğiyle bile sözleşme uzatıldı hafta içi kimsenin sesi çıktı mı? altyapıdan oyuncu çıkarıyorsan 3 yıl sözleşme yapılmaz. hele oynatacağın ozan gibi gelecek vaadeden bi oyuncuyla sen ağustosta o salak sözleşmeyi uzatamıyorsan boşuna oturmayacaksın orda. hiç ozana falan laf etmeyin boşuna kendinizi kandırıyorsunuz

Bugune kadar Alan'i sadece Ali Naci yazdi galiba, diger muhabirlerden cit yok

Serdar'a yapilanlardan sonra Ozan'in gitmek istemesine hak veriyorum.Burada kalirsa bir gun hain ilan edilecekti zaten.Sans ayagina gelmisken gitmek istemekte hakli çocuk.
Serdarla bu çocuk bir mi. Serdae sıradan vasat bi anadolu topçusuydu.ozan ise kariyerini bize borçlu bizim sayemizde var olmuş bi çocuktu.yaptıgı bu hareket vefasızlığın nirvanası olur.Herkes bülent korkmaz olamıyor işte

Alan gelmiyor mu lan kandırmayın Galatasaraylıları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.5 opsiyon şuan geçerli değil yani dediğine göre
O şekilde diye konuşuluyor ki mantıklı olan ve başka örneklerde gördüğümüz uygulama da budur. Yoksa şu an ''Fiyat belirleme'' yerine ''Ozan filanca Avrupa kulübüne transfer oldu'' haberlerini konuşuyor olurduk...

ya ne ********************* kaldırması yıllık 3,5 milyon eurodan sözleşme uzatın demiyor kimse. ismail çipe'nin yedeğiyle bile sözleşme uzatıldı hafta içi kimsenin sesi çıktı mı? altyapıdan oyuncu çıkarıyorsan 3 yıl sözleşme yapılmaz. hele oynatacağın ozan gibi gelecek vaadeden bi oyuncuyla sen ağustosta o salak sözleşmeyi uzatamıyorsan boşuna oturmayacaksın orda. hiç ozana falan laf etmeyin boşuna kendinizi kandırıyorsunuz
Alt yapi oyuncusuna 3 yildan fazla sözlesme yapilir mi? Manyak miyiz? Gelisim göstermezse yollarini kolayca ayirabilirsin. Ilk sözlesme icin 3 yil gayet yeterli bir süredir. Sözlesme imzalanan alt yapi oyuncularina hep ayni tarifeden sözlesme yapildi (3 yil) Sen 18 yasindayken Galatasaray'in kapisina menajeri getiriyorsan biraz düsünmelisin.

Çocukla zaten 1 yıl önce sözleşme yapılmış 2 yıllık sözleşmesi kalmış bu durumda niye sözleşme uzatılmıyor diye suçlayamazsın daha forma bile giymemiş tutup tutmayacağı bile belli değil.

O değil UEFA'ya 3 adam bildirebiliyormusuz

2 stoper doldurur o hakki zaten

Alt yapi oyuncusuna 3 yildan fazla sözlesme yapilir mi? Manyak miyiz? Gelisim göstermezse yollarini kolayca ayirabilirsin. Ilk sözlesme icin 3 yil gayet yeterli bir süredir. Sözlesme imzalanan alt yapi oyuncularina hep ayni tarifeden sözlesme yapildi (3 yil) Sen 18 yasindayken Galatasaray'in kapisina menajeri getiriyorsan biraz düsünmelisin.
bu çocukların ilk sözleşmeler asgari ücretten yapıldı nerdeyse. sen bile cebinden ayırırsın yollarını öyle bi durumda sıkıntı değil. sen 18 yaşındayken sana avrupadan teklif geliyorsa getirirsin menejerini

Serdarla bu çocuk bir mi. Serdae sıradan vasat bi anadolu topçusuydu.ozan ise kariyerini bize borçlu bizim sayemizde var olmuş bi çocuktu.yaptıgı bu hareket vefasızlığın nirvanası olur.Herkes bülent korkmaz olamıyor işte

Ikisine 13M pakketle gitsin, sezon sonu brazilya tayfasina satip komple kadroyu revize edelim.

Devre arasında güçlenmek de neymiş:cautious:
Eskiden ilk on birde 3 eksik var diyorduk şimdi oldu 5!
UEFAya 3 transfer bildirebiliyorsun. İlk 11i satıp daha iyi kadro kursan ne olacak uefa dan gelecek herşeyi çöpe atıyorsun:mad:

Çocukla zaten 1 yıl önce sözleşme yapılmış 2 yıllık sözleşmesi kalmış bu durumda niye sözleşme uzatılmıyor diye suçlayamazsın daha forma bile giymemiş tutup tutmayacağı bile belli değil.
valla size süpriz olmuş olabilir de bu çocuklar senelerdir milli takımda oynuyor bu işi takip edenler yıllardır takip ediyorlar ozan'ı atalay'ı falan. potansiyelli oyuncunun sözleşmesini düzeltmiyorsan hiç çocuğa laf etmeyeceksin avrupaya gidiyor diye. ağustosta aynı paradan 5 yıl imzalasaydın ipler senin elindeydi şimdi geçsinler bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt