Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tipe bak

Tam bir Almanci
7ae8323312df69be37f0f3e31fe79e51.jpg
@Ulu

Stoperleri Ahmet Çalık ve Maicon olan takım zaten her maç en azından 4 gol atmalı galip gelmek için.
bence de Donk-Fernando stoper ikiliisi yap Ndiaye ön libero önünde yazdığım 5li.En azından öyle yenil :)

Muslera
Mariano-Donk-Fernando-Nagatomo
Feghouli-Ndiaye-Emre-Belhanda-Trezeguet
Falcao

1 ay falcao diye uyuturlar her bölge transfer diye bağrıyor biz elimizdeki adamları kaybediyoruz napcaz bakalım

Keske her topcumuzu 7.5a satabilsek
Ben Ozanin 7.5a satilmasina uzulmeyenlerdenim bu arada.
Keske sonraki satistan pay alabilsek

Altyapidan bir bok olmaz dedigimiz gunlerden 7.5mye burun kivirdigimiz gunlere geldik
Ben gitmesine değil de bir hata (eski yönetim) ve devamında beceriksizlik (mevcut yönetim) sebebi ile daha fazlasına gidebilecek iken bu paraya gitmesine üzülüyorum. Bu çocuk şampiyonlar liginde bir şeyler sundu sonuçta, çok uçuk rakamları bulmasa bile iki haneli rakamlar mümkün olabilirdi.

Nasıl knk iyi oyuncu mu
Tolgay Arslana benzetiyorum ben
Daha ofansif versiyonu
Bilekleri cok temiz topa ilk dokunuslarindan anliyorsun ztn
Selcukun iyi zamaninda ki gibi uzun toplari ara paslari var
Ben Celilden daha iyi buluyorum cekdari ama tabi eksileri de var
Boyu kisa
Celil kadar olmasa da kisa fizigi yetersiz suan
Oyun icinde kayboluyor bazen dikkat etmesi lazim

Ustune dusulurse a takimda oynar bu cocuk

Vaktin varsa şu macini izle derim cok iyi oynamisti
(Hizi X2 yapip izleyebilirsin :D)

Bence hem Alan hemde Falcao gelecek. Cunku hoca kanat forvet oynayabilen oyuncilari istiyordu.

Ozen ve Serdar gider ve yerlerine felipe ve miranda gelir, takimda 2 level atlar.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

transfer edilcek oyuncuları seçtirmeyeceksin terim'e benim düşüncem bu. aysal gibi alıp bunlarla oynayacaksın diye koymak lazım önüne. ben savunmak için yazmıyorum boşuna gerilmesin ortam diye söylüyorum yanlış anlamayın

Aynen öyle..
Transferde Fatih hocaya tam anlamıyla güvenilmemeli.O da aslolan Galatasaray diyorsa bunu kabul etmeli.
Fatih hoca mevkileri söyleyecek bu işlerden anlayan yani dünya piyasasını takip eden, yeknik, fiziksel ve mental olarak futbolcu analizini iyi yapan..Yani genel olarak futboldan anlamasada olur sadece futbolcudan anlayan birisi gerekiyor.Bu adamlar kimin ne kadar edebileceğini aşağı yukarı bilir.en büyük sorunumuz bu tarz adamların olmaması.

Bu işi yapacak adamların gerekirse isimlerini açıklarsın.Taraftarda bilir.
bu yönetici olur, scout olur vs kim olursa olsun ama artık borcun büyümesini istemiyorsak işi bilen adamları bulup görev vermeliyiz.

mesela bjkde son senelerdeki transferlerine ve sattıkları oyunculara baktığımızda kesinlikle bu işi bilen adamlar var.Muhtemelen bu isimler yönetimlerinde..

örnek ömer , muğdat, tarık gibi adamların transfer edilmemesi gerektiğini bilecek adamlar lazım.maiconun, belhandanın bu kadar paralar etmeyecğini bilecek adamlar lazım. Bu işlerden anlayan adam maicon ve belhandayı biraz takip etsin, detaylı bir şeklide 90 dakika beş,on maçını izlesin bu kadar paralar verilmeyeceğini çok net anlar. belhanda için 4 milyon önerir..Maiconu almaz...

Aynen öyle..
Transferde Fatih hocaya tam anlamıyla güvenilmemeli.O da aslolan Galatasaray diyorsa bunu kabul etmeli.
Fatih hoca mevkileri söyleyecek bu işlerden anlayan yani dünya piyasasını takip eden, yeknik, fiziksel ve mental olarak futbolcu analizini iyi yapan..Yani genel olarak futboldan anlamasada olur sadece futbolcudan anlayan birisi gerekiyor.Bu adamlar kimin ne kadar edebileceğini aşağı yukarı bilir.en büyük sorunumuz bu tarz adamların olmaması.

Bu işi yapacak adamların gerekirse isimlerini açıklarsın.Taraftarda bilir.
bu yönetici olur, scout olur vs kim olursa olsun ama artık borcun büyümesini istemiyorsak işi bilen adamları bulup görev vermeliyiz.

mesela bjkde son senelerdeki transferlerine ve sattıkları oyunculara baktığımızda kesinlikle bu işi bilen adamlar var.Muhtemelen bu isimler yönetimlerinde..

örnek ömer , muğdat, tarık gibi adamların transfer edilmemesi gerektiğini bilecek adamlar lazım.maiconun, belhandanın bu kadar paralar etmeyecğini bilecek adamlar lazım. Bu işlerden anlayan adam maicon ve belhandayı biraz takip etsin, detaylı bir şeklide 90 dakika beş,on maçını izlesin bu kadar paralar verilmeyeceğini çok net anlar. belhanda için 4 milyon önerir..Maiconu almaz...

yanılıyorsunuz fatih terimin scoutları şaş ve davala , bu ikili futbolcudan çok iyi anlarlar şıp diye anlarlar..büyük transferler yapacaklar...

Ben gitmesine değil de bir hata (eski yönetim) ve devamında beceriksizlik (mevcut yönetim) sebebi ile daha fazlasına gidebilecek iken bu paraya gitmesine üzülüyorum. Bu çocuk şampiyonlar liginde bir şeyler sundu sonuçta, çok uçuk rakamları bulmasa bile iki haneli rakamlar mümkün olabilirdi.

7.5m maddesini koyan dursun mu daha capsiz yoksa 4ayda anlasma saglayamayan cengiz mi kararsizim.

Ben ozan konusunda buyuk yanildim
Gecen sene izledigim altyapi ve milli takim maclarinda begenmemistim
Ciliz ve savruktu
Hayal etmiyordum boyle bir perfomansi Dursun yonetimi de hayal edemediginde yapmistir o sozlesmeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt