Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
7,5 milyona giderSonunda yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7,5 milyona giderSonunda yav
@UluTipe bak
Tam bir Almanci![]()
Sonunda yav
bence de Donk-Fernando stoper ikiliisi yap Ndiaye ön libero önünde yazdığım 5li.En azından öyle yenilStoperleri Ahmet Çalık ve Maicon olan takım zaten her maç en azından 4 gol atmalı galip gelmek için.
7,5 milyona gider
Ben gitmesine değil de bir hata (eski yönetim) ve devamında beceriksizlik (mevcut yönetim) sebebi ile daha fazlasına gidebilecek iken bu paraya gitmesine üzülüyorum. Bu çocuk şampiyonlar liginde bir şeyler sundu sonuçta, çok uçuk rakamları bulmasa bile iki haneli rakamlar mümkün olabilirdi.Keske her topcumuzu 7.5a satabilsek
Ben Ozanin 7.5a satilmasina uzulmeyenlerdenim bu arada.
Keske sonraki satistan pay alabilsek
Altyapidan bir bok olmaz dedigimiz gunlerden 7.5mye burun kivirdigimiz gunlere geldik
Tolgay Arslana benzetiyorum benNasıl knk iyi oyuncu mu
transfer edilcek oyuncuları seçtirmeyeceksin terim'e benim düşüncem bu. aysal gibi alıp bunlarla oynayacaksın diye koymak lazım önüne. ben savunmak için yazmıyorum boşuna gerilmesin ortam diye söylüyorum yanlış anlamayın
16 yabancı olur yaw olmazBence hem Alan hemde Falcao gelecek. Cunku hoca kanat forvet oynayabilen oyuncilari istiyordu.
Ozen ve Serdar gider ve yerlerine felipe ve miranda gelir, takimda 2 level atlar.
Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!
Onu hesaba katmadik anasini sattim.16 yabancı olur yaw olmaz
Aynen öyle..
Transferde Fatih hocaya tam anlamıyla güvenilmemeli.O da aslolan Galatasaray diyorsa bunu kabul etmeli.
Fatih hoca mevkileri söyleyecek bu işlerden anlayan yani dünya piyasasını takip eden, yeknik, fiziksel ve mental olarak futbolcu analizini iyi yapan..Yani genel olarak futboldan anlamasada olur sadece futbolcudan anlayan birisi gerekiyor.Bu adamlar kimin ne kadar edebileceğini aşağı yukarı bilir.en büyük sorunumuz bu tarz adamların olmaması.
Bu işi yapacak adamların gerekirse isimlerini açıklarsın.Taraftarda bilir.
bu yönetici olur, scout olur vs kim olursa olsun ama artık borcun büyümesini istemiyorsak işi bilen adamları bulup görev vermeliyiz.
mesela bjkde son senelerdeki transferlerine ve sattıkları oyunculara baktığımızda kesinlikle bu işi bilen adamlar var.Muhtemelen bu isimler yönetimlerinde..
örnek ömer , muğdat, tarık gibi adamların transfer edilmemesi gerektiğini bilecek adamlar lazım.maiconun, belhandanın bu kadar paralar etmeyecğini bilecek adamlar lazım. Bu işlerden anlayan adam maicon ve belhandayı biraz takip etsin, detaylı bir şeklide 90 dakika beş,on maçını izlesin bu kadar paralar verilmeyeceğini çok net anlar. belhanda için 4 milyon önerir..Maiconu almaz...
Ben gitmesine değil de bir hata (eski yönetim) ve devamında beceriksizlik (mevcut yönetim) sebebi ile daha fazlasına gidebilecek iken bu paraya gitmesine üzülüyorum. Bu çocuk şampiyonlar liginde bir şeyler sundu sonuçta, çok uçuk rakamları bulmasa bile iki haneli rakamlar mümkün olabilirdi.
@Kenan Ünal ....ne diyor buTipe bak
Tam bir Almanci![]()
Irzıma geçin diyor.@Kenan Ünal ....ne diyor bu
Yhh daha çok Sean Paul'a benziyor