Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.285
- 18.605
- 2.268
trabzon maçında biz trabzona küfür ederken sen eşlik edecen mi yoksa karşı tarafta mı olacan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzon maçında biz trabzona küfür ederken sen eşlik edecen mi yoksa karşı tarafta mı olacan
gel gelgeldim aslan trabzonlu yada bukelemun sallamakansa yorum okuyorum Renktaşlarımın
he bu arada Gelecem inşallah o dediğin yere bukelemun
ses çıkartmayacağımtrabzon maçında biz trabzona küfür ederken sen eşlik edecen mi yoksa karşı tarafta mı olacan
üstünde trabzon forması olsa düşünürüzde kutsal renkler ve arma var trabzon maçında nerde olacan sengel gel
ne yapacaksın acaba
ben iki kişilik küfür ederim eskinin büyük şimdinin sıradan camiasına rahat ol senses çıkartmayacağım
ultrAslan'ın bulunduğu tribünüstünde trabzon forması olsa düşünürüzde kutsal renkler ve arma var trabzon maçında nerde olacan sen
ultrAslan'ın bulunduğu tribün
yani kuzey alt
ne yapacaksın onu söyle
Yav zaten ünal aysal yok terim kaldi sadece elde.birakin unsal ve akin abi didissin tatlı tatli
Kavga yok heycan yok diyorum ne diyeyim hergun kaos alıştık bi taraftar birbirine düşmediydi o da olsunNe diyorsun
Kavga yok heycan yok diyorum ne diyeyim hergun kaos alıştık bi taraftar birbirine düşmediydi o da olsun