Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre ne olursa olsun hangi şartlar olursa olsun Mariano ve Maicon ikilisinin gitmesi gerekiyor
Ki ne kadar üzülsem de artık Serdar Aziz 'in gitmesine de kesin gözüyle bakabiliriz
Ne olursa olsun kesinlikle Ozan Kabak 'ı takımda tutmamız gerekiyor. Bir yolu bulup yeni sözleşme imzalayalım şu çocukla yoksa elimizde stoper kalmayacak

Muslera
Linnes-Ozan-Transfer-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Falcao-Onyekuru

​
Sahaya çıkacak ilk 11 'in en azından böyle olması gerekiyor rotasyon oyuncuları için ne yapılır orasını bilemem

Birseyler anlatip durmus

Falcao'nun Monaco'da yuksek paralar kazandigini bildigi halde bize pazarlamaya calisiyor, sosyal medyayi kullandigina gore taraftari gaza getirerek bizimkileri ikna etmeye calisiyor, ayni taraftarin Emre Akbaba transferinde sosyal medyada yonetime baski yaptigi gibi. Detaylari bile sosyal medyada anlatiyor :d

Yallah baska kapiya.

Alan gelsin kardeşim ya

Falcao ile uğraşıp transferin son günü yine erene kalmak istemiyoruz. Modeste olayının birebir aynısı yaşanıyor şu anda. Modesteninde maaşı yüksek Nef felan araya giriyor diyolardı.

Ben falcao haberini yönetimin ortaya saldığını düşünüyorum ozan olayını örtbas etmek için

serdar atalantaya gitsin toloi ile takas edelim karlı cıkarız

Yav Alana bitirin ve Falcao miktir edin. Alan ve Ba gibi yedek forvet bile ligin icinden gecmeye yeter.

2. Forvet den önce stoper isini bitirsinler ve Ozanla ne yapilacani cözseler daha iyi olur.

Serdar belki de kalacak, zaten menajeri mutlu dedi. Yarın gelince özür dilerse konu kapanır diye düşünüyorum.

Serdar belki de kalacak, zaten menajeri mutlu dedi. Yarın gelince özür dilerse konu kapanır diye düşünüyorum.
Zaten Ozan büyük ihtimalle gidecek bu belli daha transfer döneminin ilk günlerinde bir kulüp elbet Ozan 'ı transfer edecek

Ahmet ve Maicon ikilisine kalmamak için Serdar 'ı kesinlikle elimizde tutmamız gerekiyor

OZANI OYLE OYNARKEN ANCAK 2 SENE TUTABİLİRİZ,ama BU SENE KALSIN YAZIN GİDER
,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt