Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten Ozan büyük ihtimalle gidecek bu belli daha transfer döneminin ilk günlerinde bir kulüp elbet Ozan 'ı transfer edecek

Ahmet ve Maicon ikilisine kalmamak için Serdar 'ı kesinlikle elimizde tutmamız gerekiyor

Şöyle bir durum da var 2 tane yabancı hakkımız var. Defansa hep Maicon gidecek yerine biri gelecek diye bakılıyordu. Serdar, Ozan ve Maicon giderse, yerli yok zaten. O yüzden Serdar ve Ozan'dan en az biri kalmalı. Umarım ikisi de kalır.

ben diagneyi begenmiyorum,döneklik edecek degilim bu konuda.hala fikrim aynı falcao gelsin

GECEN SEZON ACERBİ OLSAYDI 3 HAFTA KALA SAMPİYONDUK

Screenshot_20181228-221334_Gallery.webp

serdarı hoca harcadı bana göre lakin asıl merak ettigim daha 18 yasında bir çocuk bakalım kendini galatasaraydan büyük görecekmi

Su net maaslara bakarsak, italyada orta seviye takimlar Serdarin maasini ödeyemez. Belotti Torino da bile Serdar dan düsük maas aliyor.

Ozan çıkıp da diyemiyor ben bu takımda efsane olmak istiyorum kaptan olmak istiyorum sessiz sessiz bekliyor ...

Su net maaslara bakarsak, italyada orta seviye takimlar Serdarin maasini ödeyemez. Belotti Torino da bile Serdar dan düsük maas aliyor.

Zaten bizde aldigi parayi Cin haric hic bir yerde alamaz. Oralara gitmek istiyorsa mecburen maasinda indirime gitmek zorunda. Yoksa kimse almaz.

bakın bu kulübü sahiplenen adamlar lazım hocada bunu arıyor hakanlar ergunler bülentler caponeler hagiler hasanlar ümitler necatiler bu kulübü sahiplendi
daha dünkü bok ozan ben gidicem derse hiç şeyimde bile olmaz kendini harcar hem para kazanırız hemde mac bası 1 penaltıdan kurtuluruz

hoca tahminim takimi sahiplenen oyuncular istiyor cünkü sahiplenen kac kisi var bi düsünün

Egoist demedim asla demem. Zaten seviyorum yalnız, serdar konusunda hatalıdır. Biz kelle almanı istiyoruz derken eminim herkes eren,selçuk,ömer,maicon belki donk tan bahsettiğini sandık. Bu isimler arasında ilk giden isim serdar aziz ise öyle devrimi severler. Devrim yapılacaksa sezon sonu yapılır. En önemli şampiyonluğumuzdan söz ederken belki de şampiyonluktan olacağız.

bende kızıyorum şahsen hocaya ama arka planda neler dönüyor bilmiyoruz

lakin hoca adaletli olursa şayet serdarı gönderirken ahmet eren leşçuk gibi çöplükleride gönderirse ozaman desteklerim

ama öbürtürlü zaten yemedigi laf kalmaz

özlem ablamız forumda yasaklandı mı ? :) ne güzel yazıyordu yav alandan sonra luiz felipe geldi demiş,ayrıca serdar aziz kalıyor en son iyice coşmuş :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt