Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Bülent dediğimiz hepimizin kardeşi gördüğü yaptırdığı saçma sapan penaltıları bile savunduğumuz ozan bir tane kırkayak menajerin ağzına bakıp bizi zor duruma sokuyor...ulan sen 4 ay önce kimdin sana bu şanlıyı formayı kim verdi çıkıp da 2 kelam edemiyorsun.. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum zaten şu an ederi max 10dur ama ben parasında değilim gidiş şekli çok berbat

Böyle menajer mi olur?
Bizim taraftari arkasina alarak yonetime baski yapiyor, taraftar da hemen gaza geliyor. Adam monaco'da yillik 9-10m kazaniyor, biri de cikip demiyor ki biz nasil alacagiz bu adami, daha bunun bonservisi falan var.

Imkansiz ama hadi aldik diyelim. UEFA demez mi siz hala akillanmadiniz mi diye.

yahu hakikaten bu hanımı paylasmayın,duyumcular sövmek büyük zevk şahsen cok hoşuma gidiyor ama lady olunca sövülmüyorda

ben size şahsi ve realist tahminimi söyliyeyim hoca amerikada tatilde gelmeden ve yönetimle toplantı yapılmadan transfer calısmaları baslamaz

hatta buna benzer bir cümleyi baskan yada rizelide cok yakında duyacaz bence,hazırlıklı olun derim

v200807161353440168744.flv.jpg

@Nainggolan

Özlem hanım işin sonunda erkek çıkacak.

Şöyle bir durum da var 2 tane yabancı hakkımız var. Defansa hep Maicon gidecek yerine biri gelecek diye bakılıyordu. Serdar, Ozan ve Maicon giderse, yerli yok zaten. O yüzden Serdar ve Ozan'dan en az biri kalmalı. Umarım ikisi de kalır.
Tamam Serdar-Ozan tandemi muazzam bir ikili değil ama en azından idare ediyorlardı şimdi ikisini birden gönderip maicon-ahmet ikilisi ile maçlara çıkmayacağımızın garantisini kim verebilir ?

Tamam Serdar-Ozan tandemi muazzam bir ikili değil ama en azından idare ediyorlardı şimdi ikisini birden gönderip maicon-ahmet ikilisi ile maçlara çıkmayacağımızın garantisini kim verebilir ?

Ben sana garantisini veriyorum bu ikiliyle maçlara çıkacaz bu senaryoyu 2 kere izledim ben 3.de olur hiç merak etmesin kimse.

beyler ciddi bir teklif ile kasımpaşanın kapısını çalmışız

serdar aziz+eren+para(2milyon deniliyor) ile diagneyi istemişiz

Bizden ozan gibi ayrılıp da götü toplayan tek adam riberydir hiç kimse bizden sonra istediği kariyere sahip olamadı onlarca örnek var.. Eğer ozan işi anlatıldığı gibi menajer oyunuysa ona da aynı şekilde vasat - gitgide dibi göreceği bir kariyer diliyorum..

Bir dönem Espanyol, Atletico Madrid ve Liverpool formaları da giyen 37 yaşındaki Maxi Rodriguez, Newell's Old Boys'a transfer oldu.

1546032944971.webp

Gerizekalı , işe yarayan adamları yollarsa tabii eleştiri yer.
Hido sattigin kadar alabilirsin cezasi var, işe yaramayan adama kim para verip alacak? Ahmet, Selcuk niye sutlanmiyor diyenlere cevabim, Ahmet'e kimse bonservis odemez, zaten yollamaya kalksan zorluk cikarmaz, gecen sezon Malaga'ya transferi yetismedi, Selcuk da zorluk cikarmaz, zaten sezon sonu sozlesmesi bitiyor.

Yazin araplardan Feghouli'ye 10m civari teklif geldi gitmek istemedi, Belhanda'ya da araplardan iyi bir teklif geldi o da gitmek istemedi, Maicon transferi icin evraklar yetismedi, onu satma bunu satma, nasil oyuncu alacagiz ozaman? Terim kendi kadrosunu kurmak istiyor ama FFP oldugu icin elleri kollari bagli. Serdar'i forumda en cok destekleyenlerden biriyim ama yapacak bir sey yok. Hoca demek ki yola guvenebilecegi adamlar ile cikmak istiyor. Ali Naci'ye gore hoca Eren'i de antalya kampina goturmuyormus.

Daha transfer sezonu baslamadi, once gidenler olacak sonra da gelenler. Gelen oyunculari daha gormeden hemen her haberden sonra yangin yerine cevirmeyin. Biraz sabir yaw ne kadar sabirsiz insanlarsiniz.

Dvg7q3UXcAAOx8E

beyler ciddi bir teklif ile kasımpaşanın kapısını çalmışız

serdar aziz+eren+para(2milyon deniliyor) ile diagneyi istemişiz

Diagne bakın görün büyük balon çıkacak attığı kafa golleri hariç hep penaltı çizgide dokunduğu top falan bizim maçta falan hiçbir halt yiyemedi..
Serdarla diagne kafa kafaya saymışlar eren - 2 milyon demek onu da 2 milyon parayla telafi etmişiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt