Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miranda - Alan Carvalho - Genç Forvet gelsin Maicon gitsin, Serdar özür dilesin hocanın elini öpsün Ozanda maaşına zam ile kontrat alsın bu işi çözelim. Yerli stoper satılınca çıkmaza giriyor bizim kadro olmaz yani.

Hido sattigin kadar alabilirsin cezasi var, işe yaramayan adama kim para verip alacak? Ahmet, Selcuk niye sutlanmiyor diyenlere cevabim, Ahmet'e kimse bonservis odemez, zaten yollamaya kalksan zorluk cikarmaz, gecen sezon Malaga'ya transferi yetismedi, Selcuk da zorluk cikarmaz, zaten sezon sonu sozlesmesi bitiyor.

Yazin araplardan Feghouli'yi 10m civari teklif geldi gitmek istemedi, Belhanda'ya da araplardan iyi bir teklif geldi o da gitmek istemedi, Maicon transferi icin evraklar yetismedi, onu satma bunu satma, nasil oyuncu alacagiz ozaman? Terim kendi kadrosunu kurmak istiyor ama FFP oldugu icin elleri kollari bagli. Serdar'i forumda en cok destekleyenlerden biriyim ama yapacak bir sey yok. Hoca demek ki yola guvenebilecegi adamlar ile cikmak istiyor. Ali Naci'ye gore hoca Eren'i de antalya kampina goturmuyormus.

Daha transfer sezonu baslamadi, once gidenler olacak sonra da gelenler. Gelen oyunculari dahs gormeden hemen her haberden sonra yangin yerine cevirmeyin. Biraz sabir yaw ne kadar sabirsiz insanlarsiniz.

Dvg7q3UXcAAOx8E

Geçelim bu işleri yusuf 1252312. kere yazıyorum Ffp bonservisli oyuncu almana engel , kulüpsüz hiç mi topçu yok alamıyoruz yani.

Gomis satıldı yerine kimse alınmadı.
Ndiaye satıldı yerine kimse alınmadı.

Şimdi sıra Serdar ve Ozan da.

Hadi yerlerine kazma 2 oyuncu aldın diyelim sezon sonu Onyekuru , Ndiaye gidecek Selçuk , Eren falan gidecek nasıl yapacan satacak topçu bile kalmaz bu gidişle gerizekalıca iş yaparak kulüp yönetilmez.

O ozan gittiği gün büyük ban yiyeceğim çok ağır küfürler var dilimin ucunda..çoluk çocuk sahibi adamım sevgilim terk etmiş gibi hissediyorum öyle bir burukluk

Şutlama nöbetine hoşgeldiniz arkadaşlar, sıradaki şutlamamız Albayrak için geliyor...

Serdar %99 fenere gidecek. Ha devre arası olmaz sezon sonu olur, bir şekilde olur. Adamlar iki stoperide gönderecek, mutlaka isterler. Sakıp makıp gibi çöplere para vermekten iyidir. Sakıpıda öbür kuşlar alır zaten.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçelim bu işleri yusuf 1252312. kere yazıyorum Ffp bonservisli oyuncu almana engel , kulüpsüz hiç mi topçu yok alamıyoruz yani.

Gomis satıldı yerine kimse alınmadı.
Ndiaye satıldı yerine kimse alınmadı.

Şimdi sıra Serdar ve Ozan da.

Hadi yerlerine kazma 2 oyuncu aldın diyelim sezon sonu Onyekuru , Ndiaye gidecek Selçuk , Eren falan gidecek nasıl yapacan satacak topçu bile kalmaz bu gidişle gerizekalıca iş yaparak kulüp yönetilmez.
Devre arasinda hangi bosta olan oyuncuyu alacaksin yaw ne anlatiyon, Alan var onun da transferi bitmek uzere, baska?

Sezon sonu onlarca bosa cikacak olan kaliteli oyuncu var, devre arasi transfer donemi ile yazin transfer donemi arasinda daglar kadar fark var. Devre arasi iyi transfer yapabilmek icin para lazim, yazin ise cok sayida oyuncu bosa cikiyor, yani alternatif cok.

Ben sana garantisini veriyorum bu ikiliyle maçlara çıkacaz bu senaryoyu 2 kere izledim ben 3.de olur hiç merak etmesin kimse.
Doğru çünkü bir yeri düzeltip bir yeri batırmazsak içimiz rahat etmez. Bakınız: Devre arasında herkes Asamoah 'ı beklerken transferin son gününe kadar yönetim olmayacağını bildiği halde bekledi Asamoah 'ı sonra son gün Nagatomo geldi ki gerçekten çok isabetli bir transfer oldu kimse tepki göstermedi ama muazzam plansız bir transferdi tam sol bek aldık derken tuttuk Ndiaye 'yi sattık hani Donk o performansı göstermese sene boyunca Selçuk 'u izleyecektik orada

Şimdi de aynısı olacak iyi bir forvet gelse bile defansımızda Maicon-Ahmet filan olacak ...

Mariano ne oldu ? Kesin gitmişti en son

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün levent beyin uçak rezervasyonu bilgisinden sonra forumda yaşadıklarından sonra yazmak istemedim ama özlem hanımın Nainggolan duyumu gerçekten doğru. Ama iş daha çok başında. Kiralık yada yapılacak satışlara anlaşmalara göre opsiyonlu kiralık. Yani bir şekilde olurmu diye bakılıyor. Kendisi terimin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalinin bir numaralı gerekliliği.

Yalnız falcao olayı ibrahimoviç olayına doğru koşarak gidiyor. Aynı bokun laciverti orada da yönetim ölüye yatmıştı aradan 1 ay geçince ya ffp var ne diyonuz diye atarlanıyorlardı. 15 ocakta falan ne falcaosu nasıl verelim 8 milyon euro laflarına kendinizi hazırlayın, ha bana göre umarım bu olur ffp diye ağlayan bir kulübün sponsorlar vs ne olursa olsun 8 milyon euro hele hele şu ekonomik kriz ve kulübün durumunda ortalığa saçılırsa ilk söven ben olurum. O 8 milyona 4 tane oyuncu alırız lan biz fıstık gibi oyuncular var

Dün levent beyin uçak rezervasyonu bilgisinden sonra forumda yaşadıklarından sonra yazmak istemedim ama özlem hanımın Naiggolan duyumu gerçekten doğru. Ama iş daha çok başında. Kiralık yada yapılacak satışlara anlaşmalara göre opsiyonlu kiralık. Yani bir şekilde olurmu diye bakılıyor. Kendisi terimin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalinin bir numaralı gerekliliği.

Serdar kesin gidiyor mu ?

Falcao olmaz, takim ici dengeyi ffpyi ne cabuk unuttunuz
gormuyor musunuz menajeri sanki pazarda domates satiyor
Bence baskasina pazarliyorlar ve bizi kullanarak fiyat arttirmaya calisiyorlar, fener cikarsa da sasirmayin

Yapilacak sey basit
Maicon veya garry satilir, bonservissiz veya dusuk rakamli 2 golcu, bir de stoper alinir, 3,5 yil daha ffp varken kadro korunur
Ha iyi para eden cikarsa satilir ama yerine daha iyisi alabilirler mi bilemiyorum
Golcu rezaletinden sonra transferlerin coktan aciklanmasi gerekirdi gerci

Serdar gitmez, ozana ahmete maicona guvenerek gozden cikaramazlar, cikariyorlarsa 2. Gomis vakasi olur

Ozan kendi istiyor olabilir gidebilir, gonul ister 15-20’ye satalim ama 7,5 € 3 aylik oyuncu icin fena degil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün levent beyin uçak rezervasyonu bilgisinden sonra forumda yaşadıklarından sonra yazmak istemedim ama özlem hanımın Nainggolan duyumu gerçekten doğru. Ama iş daha çok başında. Kiralık yada yapılacak satışlara anlaşmalara göre opsiyonlu kiralık. Yani bir şekilde olurmu diye bakılıyor. Kendisi terimin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalinin bir numaralı gerekliliği.
Daha fazla duyum verebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt