Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol cahili biraz abartı olur..Futbol futbolcudan ibaret değildir..
Futbolcu analizi yapmak çok farklı bir meziyettir..Her teknik adam bu konuda iyi olacak diye birşey yok..
O yüzden bize transfer için futbolcudan anlayacak yöneticiler lazım..

Bu adamlar versinler doğru oyuncuları,kaliteli oyuncuları bak bakalım Fatih terim neler yapıyor..Lige ambargo koymazsak bende birşey bilmiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

azizim herşey çok iyi olacak,davala ve şaş tecrübeli oyuncu avındaymış ,terim kendi takımını kurup kupalara ambargo koyacakmış. tecrübeli ve içi geçik oyuncularla büyük başarılar bizi beklemekteymiş..

2.sınıf bir forvet bile kiralayamayan yöneticiler falcaoyu getirecek öylemi? alan bile zor bence

oyuncu transferi icin ilk şart para degildir

Taraftar vasat seviyorsa yönetim ne yapsın. Ben de olsam böyle vasat taraftara donk, Ahmet, Ömer, muğdat, badji, tirezege falan alırım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya efendi gibi bi stoper bi forvet alıp devam edecektik. Ne güzel sakatlarımız de dönmüştü. Bir anda stopersiz kaldı takım. Şimdi çık çıkabilirsen işin içinden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yuto Nagatomo, 5 Ocak - 1 Şubat arasında Asya Kupası'na katılacak.

Japonya finale kadra giderse kaçıracağı maçlar:

▪Boluspor
▪Ankaragücü
▪Boluspor
▪Göztepe
▪Alanyaspor

Japonya, grup aşamasında elenirse Ankaragücü maçında sahada olacak.

Eğer böyle bi durum varsa forvetten önce sol bek alsınlar, Ömer yeteneksizi ile çıktığımız her maça -3 puan yazarım ben mümkünatı yok kazanamayız o maçları.

Yalnız bu Nevzat hiç profesyonel değilmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kulüpte ciddi iletişim sorunu var yıllardır böyle,en son Ünal Aysal döneminde iyiydi

Bu gurcan bilgice cok pis ayar oluyorum ya

Sifatini gazete yaptigimin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ay sonra 33 olacak bir oyuncu için 3 senede toplam 15 milyon avro ödemek pek mantıklı olmaz

Oldu ki Falcao alındı, bunu ilk basın toplantısında şak diye soracaksın bakalım ne diyecekler. İnsanı aptal yerine koymaktan bıkmıyorlar usanmıyorlar

Madem bu riske girecektin ilk yarıya niye tek santraforla girdin de sorulabilir? O santrafora ödenecek parayı CL'de Porto'ya karşı oynadığın iki maçı kazanarak gruptan çıkıp hayli hayli çıkartırdın zaten. Ligde'de rahat 7-8 puan fazlan olurdu. Fener maçı farka giderdi , Başakşehir maçı öyle Konya öyle

Adam alınsa suç alınmasa suç.Falcao gelse suç,Ba istense ayrı suç.Yönetim çapsız,taraftar daha çapsız.

Haldun Üstünel ne yaptılar annene mi sövdüler bizi şunlara muhtaç bıraktın be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt