Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'dan bahsediyoruz 1.5 yıllık 9 Milyon € çok normal, Senelik 6 Milyon yapar Selcuğun 3 aldığı yerde dahada azına getiremezsin. Zaten bu paraları biz tekte veremeyiz sponsor yardımı gerekiyor.

Eren 1m €
Belhanda 7m€
Rodriguez 11m
Maicon 6m
Serdar 6m
Mariano 3.5
Fernando 7m
Selçuk verkurtul
Bu oyuncular belirtilen paralarla şutlanabilir

Galatasaray, Fernando Llorente ile anlaşmaya vardı. Tottenham’ın kararı bekleniyor. (Football London)

Tamam ulan
Maicon 5, mariano 2, garry 8-2, serdar 2, ozan 7,5, selcuk 0, eren 0
Simdi kurun bakalim kadro, yalniz sakatlik ceza formsuzluk lig kupa uefa maclari sezon sonu ndiaye henrynin gidecek olusu Turk kontenjani hepsini goz onunde bulundurup her bolgeye aternatifli dort dortluk kadro isterim

Ha oyle kanatta sinan idare eder falan gibi seyler de yazmayin, gorduk nasil oynadigini, idarelik bolge adam yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garryi satip ordan gelen parayi Falcaoya gömmek asiri sacma bir hareket olur

garryi sezon başı çift haneli teklif gelip satmayan herifler şimdi 8e mi gönderiyolarmış

tam komedi bu yönetim ya %20 maddeden haberleri de yoktur kesin

ozan şu yöneticilerin olduğu klüpten ne kadar çabuk kaçarsa kardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Knk niye ole dion

Hoca bilir

Garrryyi satip trezeguet copunu almak istiyenler gelmis gene

Ah beyinsizler ah

apo ve cengiz bırakın falcaoyu alanı getirebilirse benim gözümde mucize olur bu heriflerde ikna kabiliyeti ve iletişim rezalet ötesi

"Galatasaray çalışıyor! Paraya ihtiyaç var. Garry Rodrigues için Al Ittihad ile bir anlaşma çok yakın (oyuncunun maaş sözleşmesinden yoksun). 8 ile 10 milyon arasında nakit getirmeli."

Falcao için

dostlar size müjdem var,akşam sokaklara yani dişi kedilerle alemlere akan kedim şero epey hırpalanmış,yorgun olsada geri döndü,benim için en büyük transfer haberi budur an itibari ile..
images%20(1).webp
IMG-20181229-WA0000.webp

Belhanda arkadasina transferle ilgili haberleri iletiyor herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt