Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın, ama şu an talibi varken satılmalı bazı oyuncular da ne yazık ki, örneğin garry 8 e değil 10 a gitse, ozan da keza öyle kimse bir şey demeyecek ama verilen tepkiler dağlar kadar farklı 1,5 2 m için

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çünkü mevcut durumumuz sebebi ile o 1,5 2 milyona bile köpek gibi ihtiyacımız var. Üstüne tepkilerin bir kısmı da bu yönetime karşı oluşan, bana göre yaşananlar sebebi ile haklı olan güvensizlik yüzünden.

Misal arkadaşlar yazmış, beş milyona Trezeguet gelecek falan diye. Sanmıyorum ama diyelim Rodrigues net sekize gitti Trezeguet beşe geldi, bunu kabul ederim.

Ama Rodriguesi o fiyata satıp yerine gidip o para ile otuz yaş üstü adam alırlar ise başarısız bulurum. Onu yapacaklarına hiç oyuncu almayıp genç bir oyuncuya şans verilsin o benim adıma daha kabul edilebilir.

Garry satılıp , trezeguet geliyor %80

Daha önce yazmıştım kimse söylemeden söyleyeyim diye ...

Gerekçeler ; Trezeguet önde top tutabiliyor, paslı oyunda daha iyi , daha genç , skorer ve çok yonlu ...

Trezeguet alınıp garry satılırsa hem yerinin dolacagi hem de üstüne para kalacağı düşüncesi transferi makul kilan diğer etken , saygilarimla

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaynak mabad mi

IMG_20181229_155029.webp

IMG_20181229_154834.webp

images.webp

juventus macindaki hakem+ var salak mi?

Sampdoria nin penaltisi penalti degildi

bu da penalti degil juve lehine?

Nedir hosuna gitmeyen ne adaletsizlik gordun, ortada net bir durum bile yokken ne gerek var bazilarinin gazina geliyorsun

Eren
Belhanda
Serdar

Diyorum başka bir şey demiyorum Serdar'a gelince kılıçlar çekiliyor hemen 1,5 yıldır Belhanda kaç kere takımı sattı sayamadım, Eren neler neler yaptı bir şey yapılmadı adalet olsa bu 3'ünü de kulüp bulun denirdi sadece Serdar'a değil.

Eren
Belhanda
Serdar

Diyorum başka bir şey demiyorum Serdar'a gelince kılıçlar çekiliyor hemen 1,5 yıldır Belhanda kaç kere takımı sattı sayamadım, Eren neler neler yaptı bir şey yapılmadı adalet olsa bu 3'ünü de kulüp bulun denirdi sadece Serdar'a değil.

Belhanda takimi satmadi karakteriyle alakali bir durum bu hatta asiri hirsli gostermese de ayrica mactan kacan bir adam degil her zaman ustune duseni yapiyor sakatliktan da erken dondu catir catir oynadi

Eren denen gevsek iki santrafor geldigi an yollanir zaten haberler de dusmeye basladi.

Serdar hem vasat hem saatli bomba hem istikrarsiz hem devamliligi yok sakatlik konusunda hem de bu sekilde mactan kaciyorsa gotune tekmeyi basmak gerekir elbette

Trezeguet 5.7m’ye serbest kalir gibi bir durum yok muydu ayrica daha yeni kadro disi kaldi bu is biter yeter ki isteyelim

Garry den gelecek parayla kafa kafaya trezeguet hamlesi muazzam başarı olur bu çapsızlar için. Hem daha gencini hemde daha yeteneklisini alıcaksın daha ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt