Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.013
- 26.227
- 2.598
falkaooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü mevcut durumumuz sebebi ile o 1,5 2 milyona bile köpek gibi ihtiyacımız var. Üstüne tepkilerin bir kısmı da bu yönetime karşı oluşan, bana göre yaşananlar sebebi ile haklı olan güvensizlik yüzünden.Haklısın, ama şu an talibi varken satılmalı bazı oyuncular da ne yazık ki, örneğin garry 8 e değil 10 a gitse, ozan da keza öyle kimse bir şey demeyecek ama verilen tepkiler dağlar kadar farklı 1,5 2 m için
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaynak mabad miGarry satılıp , trezeguet geliyor %80
Daha önce yazmıştım kimse söylemeden söyleyeyim diye ...
Gerekçeler ; Trezeguet önde top tutabiliyor, paslı oyunda daha iyi , daha genç , skorer ve çok yonlu ...
Trezeguet alınıp garry satılırsa hem yerinin dolacagi hem de üstüne para kalacağı düşüncesi transferi makul kilan diğer etken , saygilarimla
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yawww hea hea Terim istifaci olmussun neler oluyor sana
Yapılanlar hoşuma gitmiyor adalet yoksa ben de yokum.
Nedir hosuna gitmeyen ne adaletsizlik gordun, ortada net bir durum bile yokken ne gerek var bazilarinin gazina geliyorsun
Eren
Belhanda
Serdar
Diyorum başka bir şey demiyorum Serdar'a gelince kılıçlar çekiliyor hemen 1,5 yıldır Belhanda kaç kere takımı sattı sayamadım, Eren neler neler yaptı bir şey yapılmadı adalet olsa bu 3'ünü de kulüp bulun denirdi sadece Serdar'a değil.
lannnn fotoyu 1 saat önce paylaşmış ve falcao hemen beğenmiş. ben eski bi paylaşım sanıyordum . meşaleyi yakın geliyorrrr :cimbom: