Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar A Spor’da.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhandayı hoca seviyor kalır fernando satılabilir belki de sanmıyorum ndiaye de ilk loko maçındaki haline döner umarım
hoca belhandayı seviyosa takımdaki kimseye tek kelime etme hakkı yoktur ben sevdiğini sanmıyorum iyi teklif gelirse gönderilir artısı yok zararı var,ndiaye kiralık zaten inşallah ikinci yarı formu yükselir,son olarak fernando bitik durumda iyi bir önlibero bulursak gidebilir yada donk gider fernando sezon sonu gider hayırlısı bakalım ofans ve defansif anlamda ortasaha yerlerde gerekeni yapmak şart tek sorun forvet yada stoperler değil çatır çatır pozisyona girmiyoduk yani defans zaten evlere şenlik sadece stoper değil takım savunması cort..

Konoplyanka gelmesin. En gec 1 sene sonra onun bizde alacagi 3,5-4 milyon maasindan nasil kurtururuz diye düsünmeye baslariz.

Italyadan istedigimiz Stoper Bastos, Felipe yada Marcano olabilirmi?

Hala forvet yok mu?

Şuan bu haldeyim 0:25

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu araplar bayağı ümitli Maicon ve Rodrigues transferlerinden ne diyelim inşallah gerçekleşir bu transfer ki iki taraf da kazanır

Rodrigues + Maicon ikilisini toplamda 13-15 mil.€ ile satabilirsek bence muazzam bir hamle olur ...

Demek İtalya 'dan bir stoper gelecek :unsure:

Miranda-01-e1516581409416.jpg

Bu araplar bayağı ümitli Maicon ve Rodrigues transferlerinden ne diyelim inşallah gerçekleşir bu transfer ki iki taraf da kazanır

Rodrigues + Maicon ikilisini toplamda 13-15 mil.€ ile satabilirsek bence muazzam bir hamle olur ...
Garry orda 15 rahat atar

Evet nöbete kilit vurmamak için mantıklı bir neden belirtelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt