- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Nevzat Dindar A Spor’da.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maiconu 30 garryi - 12 gosterelim. ustune para alırız.Maicon'dan 8 milyon avro ve Garry'den 10milyon avro gelirse muthis rahatlariz.
Hatta Maicon 15 gosterip Garry 3 gostermek lazim.
hoca belhandayı seviyosa takımdaki kimseye tek kelime etme hakkı yoktur ben sevdiğini sanmıyorum iyi teklif gelirse gönderilir artısı yok zararı var,ndiaye kiralık zaten inşallah ikinci yarı formu yükselir,son olarak fernando bitik durumda iyi bir önlibero bulursak gidebilir yada donk gider fernando sezon sonu gider hayırlısı bakalım ofans ve defansif anlamda ortasaha yerlerde gerekeni yapmak şart tek sorun forvet yada stoperler değil çatır çatır pozisyona girmiyoduk yani defans zaten evlere şenlik sadece stoper değil takım savunması cort..belhandayı hoca seviyor kalır fernando satılabilir belki de sanmıyorum ndiaye de ilk loko maçındaki haline döner umarım
Cok mantıklıSchalke 04 uyesi bi arkadastan duyumdur.. konoplyanka 1.5 yillik kiralik karsiliginda eren derdiyok teklif edilmis
SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Schalke 04 uyesi bi arkadastan duyumdur.. konoplyanka 1.5 yillik kiralik karsiliginda eren derdiyok teklif edilmis
SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alanin sozlesmesi 19 Ocakda bitmiyor mu zaten?
Daha ne 7 Ocaka kadar yeni forvet alinirsa gelebilir vs?
Alinmazsa 20 ocakda gelir hee turlu.
Yine asamoah hikayesine donecek bu is.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garry orda 15 rahat atarBu araplar bayağı ümitli Maicon ve Rodrigues transferlerinden ne diyelim inşallah gerçekleşir bu transfer ki iki taraf da kazanır
Rodrigues + Maicon ikilisini toplamda 13-15 mil.€ ile satabilirsek bence muazzam bir hamle olur ...
Maicon'u 10'a Garry'i 5'e satar akıllı yönetim olsa..
Atsın reis. Bol bol sağına çekip şut atsın orada istediği kadar ...Garry orda 15 rahat atar