Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar, araplar salak falan degil bunu bilin. Maicon zaten kampyon gibi donemiyor, pozisyon bilgisi cok az ve berbat bir stoper.

Garry sadece 1 sezon parladi sonra yoklara oynadi, yaptigi tek sey topla iceri dalmak ve sut atmak yani ezberi seyler.

Bu ikisinden boyle beceriksiz vasifsiz yonetim 11M gelir elde ettiyse, opte basina koy.

Garry gitsin gitmesine de kanatta kim oynayacak. Bir yerlere transfer yaparken diğer bölgelerin alternatiflerini yok edeceğiz sanırım. Ozan-Serdar-Maicon gitse ve 2 stoper alsak yedek A.Çalık olacak mesela. Korkutuyor bu durum beni.

Arkadaslar, araplar salak falan degil bunu bilin. Maicon zaten kampyon gibi donemiyor, pozisyon bilgisi cok az ve berbat bir stoper.

Garry sadece 1 sezon parladi sonra yoklara oynadi, yaptigi tek sey topla iceri dalmak ve sut atmak yani ezberi seyler.

Bu ikisinden boyle beceriksiz vasifsiz yonetim 11M gelir elde ettiyse, opte basina koy.

Josef de superstardi ondan 12 ye gitti di mi ?

sponsor aracılıgıyla veya hernasılsa bir oyuncuya 8 9 milyon maas verebileceksek neden balotelliyi istemiyoruz

falcao cok iyi oyuncu fakat balotelli gibi bir manyak tam bizim kimyamıza uygun

Gattuso was asked about Luis Muriel who has been linked to the Rossoneri:”He can play on the wing, you need to have him facing the goal, he can be a second or first strikers. I’m not sure if we acquired him, but we’ve discussed him. Both him and other players

falcaoya 4-4.5 maaş veririz 2-2.5 da sponsor versin işte 7m beğenmiyosa gitsin başka adam mı yok

Araplar salak degil ondan mi 30 yasindaki josefe 12 milyon verdiler ?

İghalo'yu alalım hiç Falcao ile uğraşmayalım....İghalo-Alan baya üst seviye olur

Llorente gelecegine Jardeli cagirin tekrar formayi giysin.

Bu sigiri alirlar, inanirim

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

eğer satışımız aldığımızdan fazla olursa bonservis anlamında gelecek sezon Donk,Ndiaye,Onyekuru ayrılacağı düşüncesi ile bonsrvis varken hoca onların bölgelerine takviye yaptırabilir

[B]Aşkın Ateş[/B]‏ @[B]AskinAtes29[/B]
Takip ediliyor@AskinAtes29 adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
Maicon & Garry Rodrigues satışları için kulüpler neredeyse anlaştı.. Maicon daha önce gitmeyi kabul etmişti bu yüzden sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Rodrigues de kabul ederse iki isimden kasaya yaklaşık olarak 11 milyon Euro girecek.
Bu kim Allah aşkına evren göz falan kulübün içindeki adam o adamlar transfer için bisey diyemiyor bunlar kim nasıl uyuz oluyorum bunlara var ya.

Falcao 6 Milyon’u kabul ederse 3.5 biz 2.5 sponsor biraz rasyonalize olabilir. 33 yaşında adama 9 Milyon maaşı ödemek çılgınlık.

Falcao iyi oyuncu ama öyle 8-9m gibi paralar gereksiz,İghalo'ya 3.5 ver sırtında taşır defansları

Hayırlı geceler beyler.
b4e7880d1ddf486d691859727e8b2f67.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt