Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Didier ndong giungampa gitmiş kaçti bir oyuncuda , kaboul boşa cıkmış (32) , kagawayı galatasaraya yazmış transfermarkette söylentilerde , ömer toprakla beraber

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu devre arası kiralamazsak,2.yarı 3-4 gol atar unuturuz zaten :d kaparlar

Onlardaki ken sema cok iyi topcu östersunddayken yazdım buraya alalım diye watford kapmış hemde 2 milyona sanırım , hayvan gibi teknik hızlı güçlü birde arsenali bellerini falan perişan etmişti

Kagawa , ömer toprak , llorente , luiz felipe , zurkowski ,bacca , mattia bani ,rolando , miranda ,johan larsson ,bruma , tolgay ,efecan karaca ,tardelli , balotelli , falcao hakkımızda yazılan söylentiler

Onlardaki ken sema cok iyi topcu östersunddayken yazdım buraya alalım diye watford kapmış hemde 2 milyona sanırım , hayvan gibi teknik hızlı güçlü birde arsenali bellerini falan perişan etmişti

alak öyleyse sema adını severim zaten

2 gündür uyumak istemiyom yeniyıl telaşı herhalde galiba sanırsam

Zurkowski gelirmi sence? kloop zamanında polonyadan 5 milyona lewandovskiyi aldı takımın kaderi değişti bizde polonyalı bi golcü alak

ERKEKLERDE AĞLAR...

Ulan dayanamadım lewandovski dedin de.ortalıkta dolaşan milyonlarca dolar endüstüriyel futbol falan hikaye. onun bunun maaşı cart curt hepsi. muhtemelen biliyorsunuzdur. ben futbolu bu romantizmi için seviyorum. bu videoya hem çok gülerim hemde duygulanırım. sanki mahallede en sevdiğin arkadaşın yukarı sokağa gitmiş de mahalle maçında karşılaşmışsın gibi. lewandovski dortmund'tan ayrıldıktan sonraki ilk karşılaşmaları. müzikte harika..

ERKEKLERDE AĞLAR...

Ulan dayanamadım lewandovski dedin de.ortalıkta dolaşan milyonlarca dolar endüstüriyel futbol falan hikaye. onun bunun maaşı cart curt hepsi. muhtemelen biliyorsunuzdur. ben futbolu bu romantizmi için seviyorum. bu videoya hem çok gülerim hemde duygulanırım. sanki mahallede en sevdiğin arkadaşın yukarı sokağa gitmiş de mahalle maçında karşılaşmışsın gibi. lewandovski dortmund'tan ayrıldıktan sonraki ilk karşılaşmaları. müzikte harika..

Ozamanlar dortmund fanıydım bende kloop harika takım kurdu önce götze gitti sonra lewa gitti sonra hummels gitti bu videoyuda defalarca izledim bende :)

ERKEKLERDE AĞLAR...

bu videoda tam senlik ozaman abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt