Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frey 36 maç 16 gol atmış zürih te. Fener scout ekibide iyi çalışmış demek. Ya da sen ten rengi siyah olunca nasıl kaçırdık diye uzuluyorsundur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ciddi ciddi Genk ile Fenerbahce'nin scoutlarini mi karsilastiriyorsun simdi?

Hayır elimizden kaçırdığımıza kanaat getirmesine karşı çıkıyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimizden kacirdik ile ne alakasi var? Her transfer risk degil mi? Adamlar ileride iyi paraya satabileceklerine inandiklari icin genc oyunculara yoneliyorlar, biz ise 30+ son kontratini yapmak isteyen oyunculara.

Genk Ndidi'yi afrikadan aldi getirdi, Koulibaly, Milinkovic Savic, Samatta, Berge, Maehle, Bailey... sen ise Frey ornegini veriyorsun...

2 yıl borc ödenmemesi iyi olacak. Tabi en çok FB ve TS ile Anadolu kulüplerine yarayacak. Bazı gelirler temlik yolu ile bankaya değil direk kasaya girecek.

Fenerin 2023 yılına kadar tüm alacakları temlikli idi. İyi yaladılar tam zamanında devlet yetişti bunlara. Adamlar tam dar boğaza girecekken devlet yetişti.

Gelirin %15'i transfere harcanacagı için kulupler fazlada transfer harcaması yapamayacak .

Bizim için iki önemli durum var. Birincisi 2 yıl ödeme yapılmayacağını düşünürsek bu 2 yıllık sürede kesinlikle şampiyonluklar yaşamalıyız. Bu sene kesinlikle şampiyon olmalıyız. İkincisi Stadyuma iyi bir sponsor bulmalıyız.

Fenerin durumuna gelirsek ben UEFA'dan men yerine transfer yasağının gelmesini istiyorum. Transfer yasağı gelirse aynı kadro ile kalacaklar. O çürük kadro ile şampiyonluk yarışı vermeye çalışacaklar. Avrupa'dan Men'den çok transfer yasağının gelmesi bizim için daha önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt