- 12 Ocak 2013
- 50.845
- 60.208
- 4.323
nuri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin 3.5 milyon u bir çöp adayına ödeyecek gücün yok niye anlamak istemiyorsunuz. F/p diye bir bela var başımızda. Frey tamda bu örneğe uyuyor bonservisi dahil.Elimizden kacirdik ile ne alakasi var? Her transfer risk degil mi? Adamlar ileride iyi paraya satabileceklerine inandiklari icin genc oyunculara yoneliyorlar, biz ise 30+ son kontratini yapmak isteyen oyunculara.
Genk Ndidi'yi afrikadan aldi getirdi, Koulibaly, Milinkovic Savic, Samatta, Berge, Maehle, Bailey... sen ise Frey ornegini veriyorsun...
Bana kalirsa forumun yarisi verilen ücretlerden hicde memun degildir , ben verilen paraya bakmam futbolculya bakarim diyenler haric kimse sevinmiyordur, 50 milyon euro verseler bile beni ilgllendirmez babel iyi oyuncu bile diyen olduAtma desteksiz, şu an öyle bir durum yok, herkese çöp demekten başka meziyeti olmayanlar için doğru olabilir.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
desteksiz atmıyorAtma desteksiz, şu an öyle bir durum yok, herkese çöp demekten başka meziyeti olmayanlar için doğru olabilir.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi kanalda hocamBelhandanin maci varmis
*tabana
Kafasi tavana carpicak bu nasil boy
Hangi kanalda hocam
katılıyorum fblıler ebedı dostumuzdurKatilirmisiniz bilemem ama ben tinercileri, sikecilerden daha cok nefret ediyorum. Cok pis ve itici ve midesiz taraftarlari var, 2 sene sampiyon olup kendine kral falan sanmalari.
siz ne dusunuyorsunuz
Ya onu s.ette banega gelir mi kral?Katilirmisiniz bilemem ama ben tinercileri, sikecilerden daha cok nefret ediyorum. Cok pis ve itici ve midesiz taraftarlari var, 2 sene sampiyon olup kendine kral falan sanmalari.
siz ne dusunuyorsunuz