Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nuri

SHUT-Block-logo_800x800.png

Bir zahmet simdi
Luyindama sener yusufu da patlatin

Elimizden kacirdik ile ne alakasi var? Her transfer risk degil mi? Adamlar ileride iyi paraya satabileceklerine inandiklari icin genc oyunculara yoneliyorlar, biz ise 30+ son kontratini yapmak isteyen oyunculara.

Genk Ndidi'yi afrikadan aldi getirdi, Koulibaly, Milinkovic Savic, Samatta, Berge, Maehle, Bailey... sen ise Frey ornegini veriyorsun...
Senin 3.5 milyon u bir çöp adayına ödeyecek gücün yok niye anlamak istemiyorsunuz. F/p diye bir bela var başımızda. Frey tamda bu örneğe uyuyor bonservisi dahil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ryan babel kilolu gelmis

ademe 1 numara büyük gelmis bizim forma

ozornwafor oynar aslan parcasi

Atma desteksiz, şu an öyle bir durum yok, herkese çöp demekten başka meziyeti olmayanlar için doğru olabilir.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana kalirsa forumun yarisi verilen ücretlerden hicde memun degildir , ben verilen paraya bakmam futbolculya bakarim diyenler haric kimse sevinmiyordur, 50 milyon euro verseler bile beni ilgllendirmez babel iyi oyuncu bile diyen oldu

Bitmedi bu aksam daha bombalar patlayacak

Katilirmisiniz bilemem ama ben tinercileri, sikecilerden daha cok nefret ediyorum. Cok pis ve itici ve midesiz taraftarlari var, 2 sene sampiyon olup kendine kral falan sanmalari.

siz ne dusunuyorsunuz

Klasik Gsc kendi aldığı oyuncuyu bokla diğer takım transferlerini Messi yap. Slimani, Ayew geldiklerindede burada övüldülerde övüldüler sonucu gördük. Babel maliyet olarak biraz fala gözüküyor ama Ffp varken bazen mecbur kalıyorsun ki kendisi Cl'de bir maç aldığı zaman zaten yıllığı çıkıyor.

Fenerin yapması gereken transferleri biz yapıyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt