- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru ve Aboubakar da gelince efsane hücum olacak bu ekibe Jimmy, Deniz, Vedat gibi yedekler de oldu mu süper kadro olacak
Okaka olur en kötü Abuş gelsin de öncevedat fenerde galiba
Işte aradığımız yorumlarOnyekuru ve Aboubakar da gelince efsane hücum olacak bu ekibe Jimmy, Deniz, Vedat gibi yedekler de oldu mu süper kadro olacak
Okaka olur en kötü Abuş gelsin de önce
Onyekuru 1 sene daha kiralanırsa ben buna takım derim işteBabel----Abuş---Feghouli
----------Banega----------
yapmayın bunu
Olay basit fenere vermeye çalışıyor İsmail Kartal takasta fbden topçu istemiştirbende anlamadim
menaneri oyuncu gassaraya sicak bakiyor dedi baskani pazartesi ali koc la goruscez dedi
anlamadim
Ek olarak her zaman ki kendi takimlarinda bir sey goremeyen kucuk,buyuk sikecilerin forumda cirit attigini soylemeye gerek yok sanirim,akillarinca trolluk yapiyorlar ama iste akillari yok farkinda degiller.Neyse en fazla dort ay sonra bunlara agzimiz disindaki organlarimizla guluyor olacagiz.Fatih terim düşmanlarının mevsimindeyiz mayıs aylarında yalıyorlar hocamı