Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega'nın menajeri Galatasaray ile anlaşma noktasına geldik.

Futbol bilmeyenlerce yönetilince böyle çıkmazlara girmemiz normal. Halbuki çözüm belli ;

Herkesi satacaksın A takımdan. Sonra şakkadanak alacaksın PAF takımın tamamını A takıma. Herkes bi şaşıracak önce. 1 yıl oynatacaksın. Sonra 20'den şakkadanak satacaksın hepsini Avrupa kulüplerine. Etti mi sana 360 milyon euro? İnsanlar bi "ne oluyor yahu!" diyecek. Bunlarda oyuncu kalmadı diyecek. Güçsüz diyecek. Sonra hiç durmayacak şakkadanak 15 yaş altını da A takıma alacaksın. Oha bunlar çok ciddi diyecekler. Altyapıya önem veriyor, gençlere önem veriyor diyecekler. Onlar bunu derken durmayacak şakkadanak 8 yaşı da alacaksın A takıma. Bi paf daha, bi 15 yaş altı daha aldın mı bak nasıl kırıyorsun kupaların belini.

Hey yavrum hey. İşte bana bıraksalar çok kolay da. Vaktim yok.

:love: :love: :love:

Bizim sampiyonluk macinda sahada bayrak salladi gözümün önünde, ihtimal vermiyorum

Fener 7 nokta ilk 11 oyuncusu almalı şampiyonluk yolunda olabilmek icin..stoperleri bile Serdar Sadık ikilisi hala..oraya bile adam gibi transfer lazim..UEFA ceza vermesin diye dikkat ederlerse bu sene kesin küme düşerler o yüzden UEFA ceza verirse versin diyip basacaklar transferi..Ama yine de çok zor işleri..
Biz ilk 11 e sol kanat forvet orta saha transferiyle şampiyonluk yolunda yine gireriz sadece 3 ilk 11 transferiyle.Ama yedek kulübesi transferi sartohlu şart..Yerliler Ömer Bayram mugdat Ahmet Çalık gibi copoglucop..Yerli kulübe transferi lazım Babel gibi hem sol hem orta hem forvet oynayacka adam aldık..
Bugünkü Kap bildirimleri ile birlikte ile banega onyekuru forvet transferi tamamdır .

Koca bı lakin var ki o da Fernando belhanda marcao feghouli gibi isimlerden giden olursa ekstra transfer gerekir..Yoksa sadece 3 ilk 11 yeterli bize
Sozun özü fener kruse gibi en az 5 transfer daha yapacak da Hah simdi takıma benzedi diyecekler..onların tek kurtuluşu 3 yabancı kuralı..yoksa battilar..

Şöyle sağlam bir ön libero ile saglam bir forvet.

Asporda gizli bir forvet transferi yürütüyor deniliyor. Kim acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt