Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ademle ilgili bir olay anlatmak istiyorum @Kenan-Turyak kardeşimiz de şahit.. Kenanla ortak bir arkadaşımızın bir arkadaşı zamanında bu ademle beraber oynamış sıkı arkadaşlarımış hala.. Bizim arkadaş bu arkadaşı vesilesiyle ademin Malatya formasını istemiş adem de beklesin biraz Galatasaray forması gönderirim demiş.. Bu olay sezon başı oldu neredeyse 1 yıl önce tabi saçma geldiği için biz de sallamamıştık o zaman.. Şu an taşlar yerine oturdu adem işi anlık bir karar değil kesinlikle hoca epeydir istiyormuş.. bizle adı geçmezken adam Gs forması göndereyim diyecek özgüvene sahipti..
Şahsen ben KAP gelene kadar ihtimal bile vermiyordum bu işe

demek ki bu saçma tercih daha da vahim bir sürecin parçası

sizin arkadaş vesilesiyle ademden forma isteyebiliyor muyuz
isteyebiliyorsak belhandaya forma imzalatıp gönderiversin adem

Eleman ademin arkadaşının arkadaşı.. kendi alamadı henüz düşün o 2.kişi ben 3.kişiyim sen 4. Renktaş :)
Bana yalnız emre akbabanın kuzeni söz vermişti konyadan takım 1 gün erken ayrılınca yalan oldu onu bekliyorum hala..
Bir tek burakın orjinal imzalı forması var hatta dany amrabat umut falan da imzalamış belki en tırt dönemdi:) Drogba sneijder gelmeden hemen önce almıştım çok zor o süreçler ya direk futbolcuya ulaşacaksınız ya da çok t... şklı birini tanımak lazım

Ademle ilgili bir olay anlatmak istiyorum @Kenan-Turyak kardeşimiz de şahit.. Kenanla ortak bir arkadaşımızın bir arkadaşı zamanında bu ademle beraber oynamış sıkı arkadaşlarımış hala.. Bizim arkadaş bu arkadaşı vesilesiyle ademin Malatya formasını istemiş adem de beklesin biraz Galatasaray forması gönderirim demiş.. Bu olay sezon başı oldu neredeyse 1 yıl önce tabi saçma geldiği için biz de sallamamıştık o zaman.. Şu an taşlar yerine oturdu adem işi anlık bir karar değil kesinlikle hoca epeydir istiyormuş.. bizle adı geçmezken adam Gs forması göndereyim diyecek özgüvene sahipti..
Karısı geç oldu ama oldu yazmış Instagramda

tolga ciğerci
serdar aziz
ndiya
rodrigez
gomis
sinan gümüş

koç ali bizim şampiyon olduğumuz kadroyu kurmaya çalışıyor:)

Neden müdahale etmedin renkdaș?

IMG_20190218_094431.jpg

ozornwafor bos topcu degil. u20 afrika kupasinda en iyi 11e secilmis, ayrica en genc nijerya milli oyuncularindan biri.

nijeryadan alinca sudan ucuza geliyor tabi cocuk
U20 dunya kupasinin en iyi oyuncularindan keita/koita nerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt