Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elano açıklandığı gece de fena değildi. Hiç de verim vermedi tırt herif. Yalnız o zamanlarda da bu parasızlıkla ilgili yine aynı şeyleri konuşuyormuşuz. 8 veremeyiz, 10 nasıl vereceğiz. Keita satılsa v.s. :asd:

Şöyle bi 100 milyon euro transfer bütçesi ile giremedik ömrü hayatımız boyunca bir yaza.

Sevilla'ya yakın menajerlerin verdiği bilgilere göre Monchi, ’31 yaşındaki Banega’yı satıp neden 31 yaşındaki Fernando’yu alalım? Fernando, Süper Lig'de 30 maça çıkmış. Fizik olarak sürekli düşüşe geçen bir oyuncuyla anlaşmamız yanlış olur’ ifadelerini kullandı. (Akşam) https://t.co/E0odDCfgvt

Gomez haberleri nerden cikti? Stuttgartda kalacagim dedi ve Hitzlspergerde onun önemli rolu olacagini söyledi

içime oturan anlardan biriydi . Ne güzel sabah yeni bir güne uyanmışım . Tostumu yaptım dolaptan da bi meyve suyu kaptım. pc yi açayım haberlere bakarak yerim dedim. Aman allahım bir ne göreyim Abdulkader Keita ya veda mesajı. O an içimde kalan ukteyi anlatamam . Bütün gün mal gibi olmuştum resmen.

Kruseyi biz alsaydık diyenler var.
Bu mümkün değil, zira bizim transfer ekibi artık futbolcunun ailene ve ahlakına kadar araştırıyor. Kumarbaz adamla işimiz olmaz.
Fanatik transferi bu foto ile duyurmuş..
Screenshot_20190629_170421.webp

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Monchi=Cenk Ergün yüksek ücretler verip kendisini transfer sihirbazı sanan bi adam.İlgilenmiyoruz diyebilirdi Fernandoyla.Küstah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt