Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle takimdaki stoperler:

Luyindama
Marcao
Ozornwafor (buyuk ihtimal kiralik gidecek)
Ahmet Calik

Ahmet'in de gitmesini bekliyorum. Kaldi Luyindama ve Marcao. Sakat/cezali durumunda guvenebilecegin bir yerli stoper almak zorundayiz. Dortmund'da Hummels transferiyle birlikte 6 stoper oldu, Omer Toprak kiralanabilir.

Peki heryerde dolasan videosunda ne yapiyor,onu da normal goruyor musun ,bem sahsen takimimda boyle rezillige sahip birini gormek istemezdim,herif bildigin aleyi cikarmis okşuyor daha ne olsun,bu takimda diger futbolcularin esleri,cocuklari yokmu,taraftarlar bunu nasil kabullenir akil almaz birsey
Fb alışkın. Basketçileri kalinicin de aynı videosu var

Resimde Texas Holdem Poker oynuyor, Zevk için oynanır çoğunlukla, ya Özel bir davettir ya özel bir Show dur, ayda yılda bir oynar, her zaman oynamaz, yani kumarcı demek başka birşey, kumarcı hergün parasına Pişti oynar, Okey oynar, Şeytan oynar vs. ve istediği kahvede de oynar.Yani Fener aldı diye Çamur da atılmasın hemen. Evet bende diyorum keşke biz almayı düşüne bilseydik, senin Diagneden çok üstün oyuncu, Adem Büyük çöpünden de. Keşke kumarcı olmayan çöpleri toplayacağımıza Kumarcı olan iyi bir iki oyuncu alsak. Mehmet Topal ı istediği de doğrudur, Feneri çöplerinden kurtarıyoruz, Helal bize. Tudor un kurduğu takımla Şampiyonluklar yaşadı sayın Terim ve şimdi o Takımı Çöp etme zamanı geldi onun için, her zaman yaptığı şey, resmen yandık
Senin cop dedigin diagnenin yarisi kadar gol atamaz ligte kardeş istersen iddia ya bile gireriz. Şu oyuncularımızı çöp olarak göstermekten vazgeçin artık adamlar bir bok oynamayan elmas için 15 ler hayal ediyor sen aşağılayarak ornekledigin diagneyi 30 küsür gol atmış üstelik satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışmamızı bile sindiremiyorsun muhtemel.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi bu fatih terim terim düşmanları ciddi manada toplumumuzun %52 civarında olan akıl tutulması denen hastalığa tutulmuşlar. Allah acil şifa versin...
İstanbuldakiler hafiften kurtuldu bu hastalıktan ama darısı tüm Türkiye nin başına

An itibariyle takimdaki stoperler:

Luyindama
Marcao
Ozornwafor (buyuk ihtimal kiralik gidecek)
Ahmet Calik

Ahmet'in de gitmesini bekliyorum. Kaldi Luyindama ve Marcao. Sakat/cezali durumunda guvenebilecegin bir yerli stoper almak zorundayiz. Dortmund'da Hummels transferiyle birlikte 6 stoper oldu, Omer Toprak kiralanabilir.
Işık Kaan
Ogün Çalışkan
Gökay
Üçüyle de profesyonel sözleşme imzalandı. Üçü de Ahmet Çalık’tan daha kaliteli.

Asıl Aboubakar gelirse köprüde kendini yakmaya çalışan tinerciler olur

biz transfere susamış galatasaray gençliğiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt