Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar rica ediyorum Bundesligayı bizim Lig ile karşılaştırmayın. Oyun, rekabet, taraftar sayısı, stadyum hatta yayıncı ve yayın kalitesi olarak çok gerideyiz. Adamlar son hafta kafa kafaya girilen şampiyonluk mücadelesini şölen içinde geçirirken biz üçüncü dünya savaşı gibi bir şeyler yaşadık.

fernando için 2,5m , mariano için 1,5m teklif varmış.

feghouli'ye 3m peşin 5 m taksitli teklif etgmişler , araplar değil ama japonlar.

diagnme gitmezse takımın beyni oyuncuları kaybedeceğiz gibi görünüyor.

Arkadaşlar rica ediyorum Bundesligayı bizim Lig ile karşılaştırmayın. Oyun, rekabet, taraftar sayısı, stadyum hatta yayıncı ve yayın kalitesi olarak çok gerideyiz. Adamlar son hafta kafa kafaya girilen şampiyonluk mücadelesini şölen içinde geçirirken biz üçüncü dünya savaşı gibi bir şeyler yaşadık.

Ali Naci bile haber vermiyorsa ya geçen transfer sezonu gibi bir dönem geçireceğiz yada çok gizli yürütülüyor transfer

D9_luayWkAE6q7r.jpg

fernando için 2,5m , mariano için 1,5m teklif varmış.

feghouli'ye 3m peşin 5 m taksitli teklif etgmişler , araplar değil ama japonlar.

diagnme gitmezse takımın beyni oyuncuları kaybedeceğiz gibi görünüyor.

8m'e feghoulinin sadece şu kısmını alabilirler.

49717

Oğlunuz Sarp hangi takımı tutuyor?

Ergin Ataman: "Sarp doğduğunda ben Beşiktaş'taydım. Ordan Beşiktaş'a bir etkileşimi var ama Galatasaray'ı da tutuyor...Bazen de ben takım tutmuyorum diyor. Galatasaray'dan gönderildiğim dönemdeki bazı olaylar onu çok etkiledi"

@Uğur İz

agusburg kadrosuna baktın mı peki o zaman? khediralar finbogasonlar.

bak o takımlar bizim ligte ilk üçe girmekte zorlanır ama senin bu sene çekiştiğin başakşehir o ligte ilk 10 a girmekte dahi zorlanır anadolu takımlarında bundesligada tutanacak takım zaten yok.

ingiltere 2.lig takımlarının büyük kısmı bile senin anadolu takımlarından iyi.
49720

Augsburg Rize deplasmanindan puan çikaramaz

Ergin Ataman: "Bazen Sarp'a diyorum; Oğlum ben 10 sene sonra Galatasaray başkanı olduğumda sen Beşiktaş'lı mı olacaksın?Yok diyor...Şuan karar aşamasında"

Muslera
Linnes.. Luyindama. Marcao.. Nagatomo
Fernando.. Banega
Feghouli.. Belhanda.. Onyekuru
Aboubakar

Transfer
Şener.. Transfer.. Altyapı..Emre
Donk..Selçuk
Yusuf.. Deniz.. Babel
Vedat- Mevlüt

anlamadım maç öncesi ve sonrası da 4k değil mi
Ben sadece görüntü kalitesinden bahsetmiyorum ama o bile daha iyi. Bein ile Sky arasında 4K yayınında Bitrate olarak fark var. Benim esas bahsettiğim maç öncesi programlar, maç devam ederken verilen bilgiler ve özellikle maç sonrası yapılan programlar. İçerik olarak çok daha dolu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt