- 10 Nisan 2013
- 58.985
- 42.417
- 3.943
HaydaaaGalatasaray are closing in on Sevilla’s Ever Banega but the Turkish side are still interested in Jean Michael Seri as a backup plan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaydaaaGalatasaray are closing in on Sevilla’s Ever Banega but the Turkish side are still interested in Jean Michael Seri as a backup plan.
Yanlış anlamada hocam ilk defa bir konuda ortak fikirdeyiz.Sonuna kadar karşıyımRizespor ile pazarlik masasina oturanlara yaziklar olsun.
Hasan Kartal rize macimizdan sonra neler demisti, o serefsize 1 kurus vermiceksin.
cokmu istiyorsun Vedati, Vedatta cok mi istiyor, ozaman beklesin 1 sene otursun Rize'de sonra beles gelsin.
Rizespor ile pazarlik masasina oturmamiz rezalet.
cocukca bir yorumRizespor ile pazarlik masasina oturanlara yaziklar olsun.
Hasan Kartal rize macimizdan sonra neler demisti, o serefsize 1 kurus vermiceksin.
cokmu istiyorsun Vedati, Vedatta cok mi istiyor, ozaman beklesin 1 sene otursun Rize'de sonra beles gelsin.
Rizespor ile pazarlik masasina oturmamiz rezalet.
cocukca bir yorum
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Kulüpler Birliği'nde yayınlanan bildiriye ben de imza attım. Yanlış bir şey yaptığımızı düşünmüyorum. Kimin ayağına basarsanız o bağırır. Galatasaray'ın işine gelmediği için böyle bir açıklama yapmış olabilirler. Diyecek bir şey yok." 8 Ara 2018cocukca bir yorum
cocukca bir yorum
[/Bende arkadasa katiliyorum vedat kim kardesim gelmek istiyorsa ocakta on sozlesmeye imza atar bedava gelir anadolu klupleri ile yuzgoz bile olmam
Fernando gidecekse Seri veya o kalitede biri ile yeri dolmalı zaten. Gidip Topal falan gelecekse Banegayı öldürmüs oluruz.Banega (Gelirse destekleriz)
Seri
Aboubakar
Bu adamları almak veya kiralamak çok zor değil kanaatimce. Banega tapusuyla Seri ve Aboubakar’da ikişer yılık kiralanabilir. Opsiyonlu olarak.
Kayseri Mensah'ın bonservisini daha yeni aldı. Nereye satıyor?—-banega—-mensah
———-belhanda
Nasıl bir ortasaha sizce? Klasik 6 numara yok
Su serefsizle ayni masa'da oturmak Galatasaray futbolcularina ve teknik ekibine yapilmis bir serefsizliktir.
Cocukcaymis yorum, asil sizin gibi bunun gibi itlerle ayni masaya oturmamiza ses etmiyenler cocukca hareket ediyor.
kotu birsey soylemedim
keske hepimiz cocuk kalabilsek
ama maalesef buyuyoruz ve her gun her cesit serefsizle masaya oturuyoruz
serefsizlerle muhatap olmak istemiyorsan sıcak yatagından cıkmayacaksın
+dan sonra herhangi bir rakam yazabilirsin+1905 deniyormuş renktaş, yeni öğrendim de kullanayım dedim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi