Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay garibim duyumcu levo patlamismi
Ne kadar safsiniz la havalimani calisani izlandayla oynuyoruz diye birden izlanda da yasiyor birden kulüpden bilgi almaya basliyor sizde yiyorsunuz asd
Yorum basina birde 30 like aliyordu
Taaa asamoah transferinde patlamisti saliya bilet ayarlamis kulüp geliyor diye elestirdim diye nerde asamoah ban yemistim birde 3 gün puhahaha

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzlanda olayi 1 seneden fazla diyordu

Kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama satmadan alamama olayı yüzünden bonservisi elinde, kiralık ve takas transferler peşinde yönetim.babel, şener,jimy durmaz,yusuf erdogan,adem bonservisi elinde olan oyuncular.ozanvafor bruma'dan gelen yetiştirme bedeliyle alındı (330 bin Euro).Diagne den gelecek parayı da 6 m euroya Lyundama, kalan 9 m euroya da diğer transferler yapılacak.banega işi de muhtemelen Fernando artı 4-5 m euroya bitecek.abubakar için de kalan rakam ve Alex Telles in %10satis opsiyonu verilecek (40 m euro-4 m e). Alternatif arasında Muric var, Yunus Akgün den gelecek 3 m euro da buraya verilecek sanırım.Fernando ve Ndayaye yerine de muhtemelen kiralık oyuncular gelecek ve transferi kapatacağız.Extra bir satış olmazsa Linnes (6m e) başka transfer de olmaz herhalde.

Donk faydali oldu ama yabanci siniri var ve rotasyon oyuncusu olarak 2 milyon euro maas aliyor diye gönderebilsek fena olmaz

Gamsizin teki zaten. O ibb macinda onunden giden adamin onunde jogging yapsa bile o gol olan ortayi yaptirmazdi.

Donku yollamak sart ama kimse ona 2 net vermez.

Gelecek Aslan parçası. Mekanın sahibi olmayan oyuncular geldi ise mekanın sahibi de gelecek.

Azılı 1 Arda savunucusu daha kazanmış bulunmaktayız anlaşılan.

hürmetler ustat.

arda-bjk-21507_501.jpg

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas: "Her sezon, transfere 100 milyon euro harcayabilecek bir bütçemiz var. Yapar mıyız bilmiyorum ama bu ekonomik şartlara sahibiz." Gel de yarış bunlarla

Donk takımda abilik yapiyo eksik olan kaptanlık görevini ustleniyo..Psikolojik olarak donk faydalı üstüne iki senedir şampiyonlukta payı hiç de az değil..Zaten 1 yıl sözleşmesi kaldi1.9 aliyo gönder yerine birini al menejer bonservis maaş derken yine bu payı bulur..

Kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama satmadan alamama olayı yüzünden bonservisi elinde, kiralık ve takas transferler peşinde yönetim.babel, şener,jimy durmaz,yusuf erdogan,adem bonservisi elinde olan oyuncular.ozanvafor bruma'dan gelen yetiştirme bedeliyle alındı (330 bin Euro).Diagne den gelecek parayı da 6 m euroya Lyundama, kalan 9 m euroya da diğer transferler yapılacak.banega işi de muhtemelen Fernando artı 4-5 m euroya bitecek.abubakar için de kalan rakam ve Alex Telles in %10satis opsiyonu verilecek (40 m euro-4 m e). Alternatif arasında Muric var, Yunus Akgün den gelecek 3 m euro da buraya verilecek sanırım.Fernando ve Ndayaye yerine de muhtemelen kiralık oyuncular gelecek ve transferi kapatacağız.Extra bir satış olmazsa Linnes (6m e) başka transfer de olmaz herhalde.

Lyundama 3.8 !!!

Sebebi 5 ti bonservis satin alma ama Maiconun bu yilki kiralama bedeli 1.2 oldugundan 5-1.2 = 3.8 milyon euro ( FT de ondan 3.8 dedi)

Hala lyundamaya 5 , 5.5, 6 gibi rakamlar deyip durmayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt