Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
————Muslera————
Mariano-Luy-Marcao-Nag

Seri—-Ban

Skov——Feghouli—-Onyekuru

————-İheanacho————

Yedek:Altay,Işık Kaan,Ogün,Adem,Jimmy,Yunus,Muriç,Valentine,Mustafa Kapı,
Hocam babel sakatlanıp sezonu kapattı sanırım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

————Muslera————
Mariano-Luy-Marcao-Nag

Seri—-Ban

Skov——Feghouli—-Onyekuru

————-İheanacho————

Yedek:Altay,Işık Kaan,Ogün,Adem,Jimmy,Yunus,Muriç,Valentine,Mustafa Kapı,
Hükmen mağlup oluruz renktaş. 13 yabancı oyuncu var. Muriç seneye ne olur bilmiyorum ama bu zamana kadar yabancı statüsünde oynadı.

Edit: Babelide eklemişsin 14 yabancı olmuş :D Keşke böyle olsa ama kurallar gereği yedekleri öyle yapman mümkün değil.

Sınır 14 değil mi kardeşim.? 11 yabancı artı Valentine,Muriç ve Babel. En kötü Valentine kiraya verilir. Ama
Sınır 14 değil,14 yabancı ile sözleşme imzalayabiliyorsun. Maç kadrosuna en fazla 12 yabancı ekleyebiliyorsun. Biz o yüzden yerli oyuncu almaya çalışıyoruz. Yedekte hamle şansımız yok.

Aslında Banega nın yakına A. Vidal C. Aranguiz gibi adam lazım bence ön liberolu planı bırakıcaz

sağda feghouli solda babeli oynatmayı düşünen bir hocamız varken ön liberolu sistemi nasıl bırakacağız acaba

ne düzgün pres yaparlar ne de topu rakibe kaybettiğimizde yarı sahamızda pozisyon alır bu adamlar

Sınır 14 değil,14 yabancı ile sözleşme imzalayabiliyorsun. Maç kadrosuna en fazla 12 yabancı ekleyebiliyorsun. Biz o yüzden yerli oyuncu almaya çalışıyoruz. Yedekte hamle şansımız yok.
Ben onu hani oluşabilecek rotasyonu yazdım. Yoksa istediğini trübüne yolla. Bu arada Muriç ve Jimmy yerli statüsünde oynayabilir mi bilmiyorum.

şener jimmy ve yusuf açıklansın yarın biraz daha iştahımız giderilsin

sağda feghouli solda babeli oynatmayı düşünen bir hocamız varken ön liberolu sistemi nasıl bırakacağız acaba

ne düzgün pres yaparlar ne de topu rakibe kaybettiğimizde yarı sahamızda pozisyon alır bu adamlar
3 tane 8 ile oynayacağız işte pas kalitesi yükselecek, Banega la liga da en çok sahipsiz top kazanan isimlerden biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt