Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek bile olmaması lazım bence. Eren'in özellikleri herşeyi Muriç'ten çok daha iyi ama bir nebze tutundu. Muriç çok silik kalır bu takımda. 2.2 falan alan yedekte olmaz.
Bende pek begenmiyorum ama israrla istedigimiz icin ya hoca ya da Albayrak kefil galiba bu transfere. Alacagi ucret de max 1.3 olur/olmali.

:red::red::red::red:

Düzeltme yapayım iyiydi. Geldiğindeki hali , gittiğindeki değil. İlk sezon attığı rövaşatalarla falan takla atıyodu millet burda son dakika golleri falan , Vedat onları da yapamaz. Yedek oyuncu ikinci yarı oyuna girse maçı çevirecek diye düşündürmez bana.

Muriqi'nin ikinci yarı performansı ile Eren'i karşılaştırmakda saçma yani.Ama işte kısa dönemlik bir performans

onları da anlayabilmiş değilim , adamlar bizim maçlardan önce sonra yapmadıklarını bırakmadılar , neyin ısrarı bu anlayamıyorum.
Galiba yerli oyuncu olarak sayilacak gibi bir beklenti falan var, yoksa baska bir mantikli aciklamasini bulamiyorum.

Cehalet kısmını sana iade ediyorum, fakat karşılaştırma kısmındaki argümanlarımı yukarda yazdım. Ayrıca benimki kıyaslama değil.

Kıyas üniverite mezunu yeni birisi ile emekli amcayı kıyaslamak ne kadar saçma ise bu da o kadar saçma olur. Hakan Bursa'dan geldiğinde aynen senin gibi büyük futbol alimleri adamı tukaka yapmışlardı. Futbolculuk özellikler bakımından karşılaştırıldığında benzer oyuncular. Bir hakan olabilir mi bunu zaman gösterir ama ben olacağını idda ediyorum. Buda benim görüşüm.
Hakan geldiğinde 20 yaşındaydı, Muriqi 25, Hakan 25 yaşında Ülke'nin en önemli oyuncusuydu, Hakan Ülke futbolunun kaderini değiştiren adamların başında gelir, son torbadan Avrupa Elemelerine katılan Milli Takım onun sayesinde Avrupa Şampiyonasına katıldı, şimdiki Malta gibi düşün, Tanju müthiş bir bitiriciydi aynı şekilde Jardel'de ama komple santrafor değildiler, Hakan'da her şey vardı, Muriqi bugüne kadar ne yapmış ? Yarım sezonluk Rize performansıyla Hakan'la kıyaslanması bile bence cehalettir. Sen dediğin mantıkta sırtı dönük oynar, oynarda 10 üzerinden 4 lük oynar Hakan 9'luk oynar, Hava Hakimiyeti kıyaslamaz, topsuz oyunda 10 basar, pres ve alan açmada fark atar, Hakan ona göre daha hareketli vs vs bu gider, Hakan'la UEFA alır, Dünya 3. olursun, Muriqi ile ligde max şampiyonluğa oynarsın, Hakan'ın bitiriciliği ortalama diyorsunuz ama adam Ülkenin açık ara en çok gol atan adamı, kıyası bırak Hakan'la ne Gomis ne Elmander seviyesine ulaşabilir, max. Nonda katkısı alınır.

Vedat Muriç de büyük Hakan potansiyeli var. Hatta ondan daha teknik olanı. Büyük hakan Bursa'dan alındığında Polat ile dalga geçilmişti. Terim sayesinde efsane golcülerden oldu.
Katılıyorum ama Press konusunda Hakan'ın bir kaç seviye gerisinde kesinlikle.

Hava top konusunda yakın seviyede ama bu konuda daha hakan bariz farklı seviyedeydi. Yinede Vedat hemen hemen tüm hava mücadelesini kazanmasını biliyor.

Gerçekleri zaten gördüğünüzü varsayarak söyledim , Eren'in istatistikleri falan kötü olsa bu kadar konuşulmazdı zaten.
Niye söylediklerinizin kesin olduğu kanısındasınız bütün yazdıklarınızda.Muriqi'yi bende istemiyorum fazla ama şu ikinci yarıda yaptığı herşey Eren'in fersah fersah önündeydi.

Top saklama
Pres yapma
Alan açma diye sıralanır gider.Son olarak ikiside yetersiz bence

Murici en çok elestirenlerdenim de erenle kıyas cidden komik olmuş erenin görmediğiniz hangi özelliğini gördünüz acaba adam futbol hayatının yarısını sakatlık yarisinida estetik bir gol atıp tüm sezon yatisla geçirdi
Babası filan anca savunur Ereni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt