Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega geliyor lan.

EVER BANEGA.

Çıldırın lan şikeciler, burdasınız biliyoruz.

40 yaşındaki Emre’yle başarılar.

#23 olacak bu sene.

En iyisi buyuk baskanin taktiğini uygulamak. Yetti be hepimiz muhasebeci olduk. Abv serefsiz uefa.
1e3917a719d47c86e120dc215ad18c5e.jpg

Sallamadım ama aklımda yanlıs kalmış. Benim tepkim burda olan gruplaşmaya. Hayatım boyunca terimci şucu bucu hiç olmadım. Ama burada bir galatasaray efsanesine kafasına göre laf edenlere tepkim.

He deyip geçin hep aynı kişiler görmezden gelince azalarak bitiyorlar ama dalaş olduğu sürece alev daha bir büyüyor.

Bende eleştiren grubundayım hocayı ama her transfere bir kılıf uydurmuyorum.

Ayrıca komisyon varsa da var muhabbeti döndüğünde engelleyebilecekler mi ? Hayır.

Keza o adam olmasa belki son iki şampiyonluktan birini olamayacaktı, Belki ozan bu paralara gelmeyecekti, elimizdeki hali hazırda para edecek oyuncular üç kuruşa gönderilip temizlik yaptık diyeceklerdi(bkz:podolski, Sneijder). Luyindama, marcao gibi iki adet min 25 milyon euroluk potansiyel oyuncuyu göremeyecektik. Totalde aldığı komisyon şampiyonluktan gelen ve oyuncu değerleriyle birlikte yaklaşık 150 milyon Euro'nun 10'da birine kadar ise ben ses etmem her sene bu paraları peşin verelim her sene şampiyonluk olup bu değerde oyuncu bulalım.

menejeri niye geliyor yaw? Anlasmadikmi banegayla? Bizim gidip sevillayla anlasmamiz lazim??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt